Τα δερμάτινα καθίσματα δίνουν ένα premium αέρα στο αυτοκίνητό σας. Ωστόσο θα πρέπει να το φροντίζετε τακτικά, έτσι ώστε να είναι πάντα σε άριστη κατάσταση.

Tο δέρμα εξακολουθεί να θεωρείται ως το κορυφαίο υλικό καθισμάτων. Ωστόσο χρειάζεται συχνή φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα, όπως αυτά της Meguiar's.

Καθαρίζοντας τα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου!

4443 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα καθίσματα του αυτοκινήτου χρειάζονται ειδική φροντίδα για να καθαριστούν. Φυσικά, τίποτα δεν μπορεί να γίνει σωστά και αποτελεσματικά χωρίς τα κατάλληλα προϊόντα.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΑΤΣΟΥΛΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Βήμα – βήμα πως να καθαρίσετε τα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου

Τα δερμάτινα καθίσματα είναι αρκετά ευαίσθητα και δεν πρέπει να βραχούν καθόλου. Γι' αυτό, προτείνεται να καθαρίζονται με ειδικά προϊόντα περιποίησης κατάλληλα για δέρμα. Βρείτε στο autoplanet.gr μία ευρεία γκάμα καθαριστικών για δερμάτινες επιφάνειες από τη Meguiar's και με έκπτωση 20%.


    Tο δέρμα εξακολουθεί να θεωρείται ως το κορυφαίο υλικό καθισμάτων. Ωστόσο χρειάζεται συχνή φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα, όπως αυτά της Meguiar's.

    Tο δέρμα εξακολουθεί να θεωρείται ως το κορυφαίο υλικό καθισμάτων. Ωστόσο χρειάζεται συχνή φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα, όπως αυτά της Meguiar's.

    Kοινοποίησε το »

  1. Σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα ή σκουπάκι

Το πρώτο βήμα για να καθαρίσετε τα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου, είναι να τα σκουπίσετε με ηλεκτρική σκούπα ή σκουπάκι. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να απομακρύνετε την αόρατη σκόνη αλλά και τις ορατές ακαθαρσίες που μπορεί να υπάρχουν σε αυτά.

Ανακαλύψτε στο autoplanet.gr ή κάντε κλικ ΕΔΩ για να ανακαλύψετε τις ηλεκτρικές σκούπες από τη Bormann.

  1. Χρησιμοποιήστε ένα ειδικό καθαριστικό δερμάτων

Για να προχωρήσετε στον καθαρισμό των δερμάτινων καθισμάτων, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό καθαριστικό δερμάτων. Ένα τέτοιο καθαριστικό, είναι το Rich Leather Gold Glass της Meguiar's, χάρη στο οποίο μπορείτε να επιτύχετε μία ολοκληρωμένη περιποίηση.

  • Δοκιμάστε πρώτα το προϊόν σε ένα μικρό σημείο.

  • Εφαρμόστε το προϊόν με μία πετσέτα microfiber και κατόπιν σκουπίστε με μία καθαρή πετσέτα.


ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν σε σουέντ.

Ανακαλύψτε το Rich Leather Gold Glass της Meguiar's στο Autoplanet ΕΔΩ.

Φροντίστε την ενυδάτωση των δερμάτινων καθισμάτων!

Η απόλυτη περιποίηση δερμάτων έρχεται από τη Meguiar's! Ανακαλύψτε το Meguiar's Ultimate Leather Balm που ενυδατώνει τα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου και συνδυάζει λάμψη και προστασία που διαρκεί.

  • Εφαρμόστε μία μικρή ποσότητας προϊόντος στο σφουγγάρι εφαρμογής που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

  • Απλώστε το προϊόν με το σφουγγάρι εφαρμογής και ξεκινήστε να δουλεύετε τμηματικά.

  • Χρησιμοποιείστε μία πετσέτα μικροϊνών για να σκουπίσετε το προϊόν.

Είστε έτοιμοι! Καθαρίσατε τα δερμάτινα καθίσματα του αυτοκινήτου με τον πιο εύκολο τρόπο.

Tip: Το συγκεκριμένο κιτ από τη Meguiar's, είναι ιδανικό για το καλοκαίρι καθώς προσφέρει προστασία από τη UV ακτινοβολία. Ανακαλύψτε το ΕΔΩ.

Μην χάσετε στο Autoplanet όλα τα προϊόντα περιποίησης Meguiar's, με ΕΚΠΤΩΣΗ 20% και βρείτε ακόμη όλα τα καλοκαιρινά αξεσουάρ για να ετοιμάσετε το αυτοκίνητο με όλα τα απαραίτητα για τις διακοπές σας!

 

 

 

Kοινοποίησε το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΧΗΜΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

  • GOLDEN CARE

    GOLDEN CARE

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
     2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ