Κορυφαία προϊόντα καθαρισμού & περιποίησης αυτοκινήτων

3905 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα προϊόντα της Gyeon είναι πασίγνωστα στο χώρο του καθαρισμού και περιποίησης αυτοκινήτου παγκοσμίως. Ξεχωρίζουν για το άριστο αποτέλεσμα που προσφέρουν, αλλά και για την προηγμένη τεχνολογία που διαθέτουν. Στην Ελλάδα θα τα βρείτε από την Detailing Wash.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - electrologio.gr
ΒΑΛΕΟΝΤΗΣ ΕΜΜ. & ΣΙΑ Ε.Ε. - BOSCH CAR SERVICE
Το πλύσιμο του αυτοκινήτου δεν είναι μία απλή υπόθεση, αφού θα χρειαστείτε τα κατάλληλα χημικά για να έχετε ένα άριστο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Τέτοια προϊόντα θα βρείτε από την Detailing Wash, η οποία φέρνει στην Ελλάδα τα πολύ γνωστά παγκοσμίως προϊόντα της Gyeon.

Η γκάμα της εταιρίας περιλαμβάνει προϊόντα που προσφέρουν μία ολοκληρωμένη περιποίηση για το αυτοκίνητο. Συγκεκριμένα η Gyeon κατασκευάζει προϊόντα για:

-Εξωτερική περιποίηση, με σαμπουάν ουδέτερου PΗ που περιέχουν διοξείδιο του πυριτίου έως ισχυρά υδρόφοβα προϊόντα που προσφέρουν έντονη γυαλάδα και λάμψη στις βαμμένες επιφάνειες. Η γκάμα μας προσφέρει ειδικευμένα προϊόντα με υψηλή αντιδραστικότητα που μειώνει σημαντικά τον χρόνο εργασίας. 

-Εσωτερική περιποίηση, παράγοντας προϊόντα που είναι τα ισχυρότερα στην παγκόσμια αγορά για να παραμένει ο εσωτερικός χώρος του αυτοκινήτου καθαρός και υγιεινός. Προϊόντα που εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο προστασίας με υδρόφοβικότητα , απώθηση των υγρών και των ακαθαρσιών και διασφαλίζουν την καλή εμφάνιση όπως την ημέρα που αγοράσατε το αυτοκίνητό σας.

-Γυάλισμα, προσφέροντας επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού αυτοκινήτων τα κορυφαία στην αγορά για το γυάλισμα με περιεκτικότητα το διοξείδιο του πυριτίου και την υδροφοβικότητα. Μάλιστα, η δυναμική των αλοιφών της Gyeon προσφέρει ισχυρά αποτελέσματα.

-Αξεσουάρ, δημιουργώντας πανιά με συνθετικές ίνες που απορροφούν τέλεια μεγάλες ποσότητες νερού , φυσικές βούρτσες από απαλή τρίχα αλόγου που προσφέρουν ασφαλή και άνετη συντήρηση του δέρματος και βούρτσες για τον λεπτομερή καθαρισμό ζαντών που έχουν σχεδιαστεί να καθαρίζουν αποτελεσματικά.
 
2 best sellers προϊόντα         Καλέστε:  2110132069  
Ας ρίξουμε όμως μία πιο προσεκτική ματιά σε δύο special προϊόντα της εταιρίας
 
Gyeon Bathe Plus

Το Gyeon Bathe Plus είναι ένα σαμπουάν με υδροφοβικότητα. Πρόκειται για το πρώτο παγκοσμίως σαμπουάν που περιέχει διοξείδιο του πυριτίου και ουδέτερο PΗ. Απωθεί το νερό, τις βρωμιές και παρατείνει τον χρόνο της επόμενης πλύσης. Είναι απόλυτα ασφαλές σε όλες τις επιφάνειες, ενώ παράλληλα προστατεύει και καθαρίζει μέρη όπως βαφή αμαξώματος,  ζάντες, γυαλί και πλαστικό. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί πάνω από υπάρχοντα φυσικά κεριά ή στεγανωτικά βελτιώνοντας την αντοχή και την στιλπνότητα τους.
Το μυστικό του είναι ότι είναι φτιαγμένο με το δραστικό συστατικό SiO2, το οποίο προσθέτει πραγματική προστασία. Επιπλέον, το Bathe Plus έχει την ικανότητα αυτοκαθαρισμού.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο

Gyeon WetCoat

Το προϊόν αυτό εξασφαλίζει κορυφαία κεραμική επίστρωση υψηλής υδροφοβικότητας. Παραμένει εκπληκτικά ανθεκτικό, διατηρώντας το πλήρες υδρόφοβο αποτέλεσμα για ακόμη έως και 12 εβδομάδες.
Ένα σημαντικό πλεονέκτημα του Gyeon WetCoat είναι η ουδέτερη σύστασή του, η οποία του επιτρέπει τη χρήση σχεδόν σε κάθε εξωτερική επιφάνεια του οχήματος σας. Θα προσθέσει μεγάλες ιδιότητες αυτοκαθαρισμού και προστασίας, όχι μόνο στο χρώμα αλλά και στη πλαστική ή μεταλλική διακόσμηση, στις ζάντες και στα παράθυρα.
Πρόκειται για ένα υψηλά συμπυκνωμένο και έτοιμο για χρήση προϊόν, το οποίο δεν απαιτεί αραίωση ή ανάμιξη με τίποτα. Το προϊόν έρχεται σε ένα εύχρηστο μπουκάλι με ψεκαστήρα, έτσι το μόνο πράγμα που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλύνετε το αυτοκίνητό σας, να ανακινήσετε ,να ψεκάσετε και ξεβγάλετε με νερό.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο

 
DETAILING WASH GYEON QUARTZ
Καλέστε:
 2110132069  
Δείτε με 1 κλικ: https://detailingwash.gr/
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΧΗΜΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

  • GOLDEN CARE

    GOLDEN CARE

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
     2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ