Λιπαντικά 4 αστέρων !

Διαβάστηκε από 5472 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/5/2018

Πώς κερδίζει ένα λιπαντικό τα δικά μας…4 αστέρια; Αύξηση απόδοσης – προστασία κινητήρα – πιστοποιήσεις – ευρύ δίκτυο διανομής. Διάλεξε τώρα ένα top προϊόν!

 
Αύξηση απόδοσης κινητήρα – μείωση ρύπων

Η συνεχής εξέλιξη της τεχνολογίας  στο χώρο των λιπαντικών προσφέρει τα δύο παραπάνω χαρακτηριστικά. Πέρα από τα οφέλη που προσφέρουν στο αυτοκίνητο, περιορίζουν και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους, προστατεύοντας το περιβάλλον.

Λειτουργία σε όλο το φάσμα θερμοκρασιών = καλύτερη προστασία του κινητήρα

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό καθώς η θερμοκρασία λειτουργίας ενός λιπαντικού συνδέεται άμεσα και με το ιξώδες του (ταχύτητα ρευστότητας).  Υπάρχει πλέον μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών που έχουν πολλαπλό ιξώδες, δηλαδή η λειτουργία τους «ενεργοποιείται» σε ακόμα μεγαλύτερο φάσμα θερμοκρασιών.

Πιστοποίηση για τις υψηλές προδιαγραφές τους

Η πιστοποίηση οποιουδήποτε προϊόντος αυξάνει κατακόρυφα το επίπεδο αξιοπιστίας του. Όσον αφορά τα λιπαντικά, θα αναφέρουμε ενδεικτικά ένα διεθνή οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης, τον EOLCS (Engine Oil Licensing & Certification System = Σύστημα αδειοδότησης και πιστοποίησης λιπαντικών μηχανών).

Διάθεση από ευρύ δίκτυο συνεργατών

Εκτός από την ποιότητα του λιπαντικού, η εταιρεία παραγωγής θα πρέπει να εξασφαλίσει την επαρκή διάθεσή του στην αγορά. Αυτά που μπορείς να βρεις σε μεσαίες ως μεγάλες επιχειρήσεις και συνοδεύονται από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό που μπορεί να λύσει όλες σου τις απορίες, κατατάσσονται σίγουρα στα top του είδους.

Ποια τα οφέλη των λιπαντικών 4 αστέρων;
 • Η αποτελεσματικότερη προστασία του κινητήρα μεταφράζεται σε λιγότερες φθορές άρα μείωση του κόστους συντήρησης.
 • Προσφέρουν οικονομία καυσίμου η οποία, σε μερικές περιπτώσεις, ξεπερνά το 2%!
Ποια τα χαρακτηριστικά των TOP εταιρειών παραγωγής λιπαντικών;
 1. Επενδύουν συνεχώς σε νέες μεθόδους έρευνας και ανάπτυξης των προϊόντων τους
 2. Συνεργάζονται μεταξύ τους αλλά και με άλλους φορείς ώστε τα προϊόντα να τηρούν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά, όσον αφορά π.χ. τη μείωση των ατμοσφαιρικών ρυπών.
 3. Προσαρμόζονται στις εξελίξεις των κινητήρων και παράγουν λιπαντικά που ανταποκρίνονται σε αυτές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • Ασύγκριτη εξυπηρέτηση σε πολλούς τομείς

  TradeWind: Χονδρεμπόριο προϊόντων για την προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα σας. Από το 1981 δραστηριοποιείται και στο λιανεμπόριο. Από το 2006, διατηρεί ηλεκτρονικό κατάστημα.
   210 4111569 Περισσότερα
 • Λιπαντικά υψηλότατων προδιαγραφών

  Η εταιρία Columbias.r.l ειδικεύεται στην παραγωγή όλων των τύπων λιπαντικών για βενζινοκινητήρες και κινητήρες πετρελαίου. Επίσης η βιομηχανία παράγει συγκεκριμένα λιπαντικά για συστήματα γραναζωμάτων, αυτόματα κιβώτια και αντιψυκτικά υγρά.
  Περισσότερα
 • Λιπαντικά και Ορυκτέλαια από την Floroil!

  Μεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.  2310684070 Περισσότερα
 • Για βενζίνη και Diesel

  Το Liqui Moly Top Tec 4600 5W-30 είναι κατάλληλο για κινητήρες βενζίνης ή Diesel με και χωρίς φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων Diesel. Η τεχνογνωσία της σύνθεσης βασικών και συνθετικών λιπαντικών, σε συνδυασμό με τα εξελιγμένα πρόσθετα  εγγυάται ένα λιπαντικό κινητήρα που παρέχει εξαιρετική προστασία κατά της φθοράς και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου. Περισσότερα