Master Oil: 35 χρόνια φροντίζει τον κινητήρα σας!

5266 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα λιπαντικά της Master Oil αποτελούν κορυφαία επιλογή, αφού προστατεύουν με μεγάλη επιτυχία τον κινητήρα όλων των τύπων οχημάτων. Παράγονται από κορυφαίες πρώτες ύλες.

Τα λιπαντικά των κινητήρων έχουν δυο βασικές λειτουργίες. Πρώτα από όλα λιπαίνουν, δηλαδή μειώνουν τις τριβές ανάμεσα στα κινούμενα μέρη του κινητήρα. Το λάδι δημιουργεί ένα φιλμ το οποίο εισχωρεί ανάμεσα στις δυο επιφάνειες, επιτρέποντας τους παράλληλα την κίνηση, χωρίς όμως να έρχονται σε επαφή.

Η δεύτερη βασική λειτουργία που εξυπηρετεί το λιπαντικό, είναι η απαγωγή θερμότητας από τα τοιχώματα του κινητήρα. Λειτουργεί για παράδειγμα σαν τον αέρα που φυσάμε πάνω σε καυτό φαγητό για να κρυώσει. Το λάδι που ρέει εντός του κινητήρα πρέπει να είναι σε τέτοια κατάσταση που η σύνθεση του να μπορεί να αντέχει τις θερμοκρασίες λειτουργίας.
 
¶ρα η επιλογή του σωστού λιπαντικού και η τακτική παρακολούθηση της στάθμης του είναι θέμα ζωτικής σημασίας, αφού χωρίς λιπαντικό δεν νοείται η λειτουργία του κινητήρα, αφού αμέσως έρχεται η καταστροφή του

Masteroil, η πιο σίγουρη επιλογή!

Χάρη στην αγάπη του για τα λιπαντικά, ο Γιώργος Κιολεμένης δημιούργησε πριν 35 χρόνια,στις Σέρρες, τα πρώτα λιπαντικά Master Oil. Η υψηλή τους ποιότητα γρήγορα έγινε γνωστή και έξω από τα «σύνορα» της περιοχής των Σερρών και το 1983 άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους σε όλη την Ελλάδα και αργότερα και στο εξωτερικό. Σήμερα η Master Oil διαθέτει μία τεράστια γκάμα προϊόντων, τα οποία φροντίζουν άριστα τον κινητήρα του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα έχουν μία ασταμάτητη δυνατότητα εξέλιξης και φυσικά πληρούν τις τελευταίες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών της Ευρώπης.
 
Κορυφαίες πρώτες ύλες
 
Η επιτυχία αυτή οφείλεται στον τρόπο δημιουργίας των λιπαντικών της Master Oil, τα οποία  παράγονται με τις πλέον κορυφαίες πρώτες ύλες, Full Synth (Group 3), Semi Synth (Group 2), Πετρελαιοειδή (Group 1), επενδεδυμένα όλα αυτά από κορυφαία πακέτα συνταγών. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η αριστη λειτουργία κινητήρων, η μείωση στο μέγιστο βαθμό των φθορών του κινητήρα (και στις ψυχρές εκκινήσεις) και η προστασία στον ύψιστο βαθμό του περιβάλλοντος λόγω χαμηλών εκπομπών ρύπων.
 
Πλήρη γκάμα λιπαντικών για όλα τα είδη οχημάτων
 
Η εταιρία διαθέτει εγκαταστάσεις σε Σέρρες, Αθήνα και Θεσσαλονίκη στις οποίες θα βρείτε λιπαντικά για: 
  • Επιβατικά & ελαφρά φορτηγά (βενζίνη – πετρέλαιο)
  • Φορτηγά & λεωφορεία
  • Αγροτικά & βαρέα οχήματα
  • Μοτοσικλέτες, Σκάφη & ξυλοκοπτικών εργαλείων (κινητήρων 4Τ & 2Τ μίξης)
  • Αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων
  • Μπλοκέ διαφορικών (Βαλβολίνες L.S)
  • Συστήματα μετάδοσης όλων των οχημάτων (βαλβολίνες σασμάν & διαφορικών)
  • Μετάδοση κίνησης & υδραυλικών συστημάτων αγροτικών ελκυστήρων & βαρέων οχημάτων
Επίσης μπορείτε να βρείτε και προϊόντα όπως:
  • Γράσα ειδικών & γενικών χρήσεων
  • Αντιψυκτικά υγρά
  • Υγρά φρένων
  • Ειδικά προϊόντα
 Η MASTER OIL διανύει την τέταρτη δεκαετία της και κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον, κατά το οποίο θα συνεχίσει να εξελίσσει ποιοτικά και τεχνολογικά τα προϊόντα της, ώστε να προσφέρουν  την άριστη ποιότητα. Θα συνεχίσει να παράγει μία πλήρη γκάμα λιπαντικών, τα οποία θα έχουν όμορφο design και θα προσφέρουν τέλεια απόδοση και προστασία του κινητήρα.
 
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

    TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

     2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • FLOR OIL

    FLOR OIL

    FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
     2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • DYNAMIC KOTE

    DYNAMIC KOTE

    Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
     2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

    Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
     2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    ΛΑΔΑΔΙΚΟ

    Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
     2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

    Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
     2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

    ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

    Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
     2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

    Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
     2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • TRADE WIND

    TRADE WIND

    Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
     2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ