Η MEKA Group διαθέτει προσωπικό, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς. Μάλιστα η ίδια η εταιρία φροντίζει, ώστε οι τεχνικοί της να δέχονται συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση για τις εξελίξεις σ

Η MEKA Group διαθέτει προσωπικό, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους μηχανικούς. Μάλιστα η ίδια η εταιρία φροντίζει, ώστε οι τεχνικοί της να δέχονται συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση για τις εξελίξεις στην επισκευή, συντήρηση και ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών στις μάρκες Daihatsu, Mahindra, Hyundai και KIA.

Mekagroup One Stop Shop για επισκευή και συντήρηση Hyundai Kia & Daihatsu!

6367 Επισκέψεις στο άρθρο

Εκπαιδευμένο προσωπικό, σωστή φροντίδα, κατάλληλα ανταλλακτικά, εργασίες φανοποιίας και τήρηση των υψηλών στάνταρντ που θέτει ο κατασκευαστής. Θα τα βρείτε στο δίκτυο συνεργείων της MEKA GROUP. Με εξιδίκευση στα αυτοκίνητα Hyundai, Kia & Daihatsu.

Με βάση πρόσφατη έρευνα, το 58%  θέλει να είναι σίγουρο πως το τεχνολογικά προηγμένο αυτοκίνητο του θα αντιμετωπιστεί από κατάλληλα καταρτισμένους τεχνικούς ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ-ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ και κάθε μοντέλο της !

Κοινοποίησέ το »


26% θέλει το συνεργείο του να  μην «φορτώνει» με περιττές ή extra εργασίες (δηλαδή κόστη). Να κάνει ότι χρειάζεται. Ότι «αντέχει», όταν έρθει η ώρα του.

10% να αντιμετωπίζεται ως καλός πελάτης . Να βρίσκει δηλαδή φιλική εξυπηρέτηση (οι ευκολίες π.χ. αυτοκίνητο αντικατάστασης, το ραντεβού στην ώρα του και ίσως πάνω από όλα το καλοσώρισμα –το χαμόγελο – τα απλά λόγια και όχι η «ξύλινη τεχνική γλώσσα» ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ). Φυσικά μην ξεχνάμε κάτι βασικό. Το ανέφεραν άλλωστε. Και η τιμή !

6% (μόνο) αποφασίζει με βασικό κριτήριο την τιμή και μόνο. Δεν τους νοιάζουν εμπειρίες, τυπικότητες, «κλίμα» κλπ.


Έχετε στην κατοχή σας μοντέλο Hyundai, KIA, Daihatsu;

Αν ναι και ανήκετε και εσείς στο μεγάλο μέρος του κοινού (που θέλει όσα περιγράψαμε πιο πάνω) υπάρχουν καλά νέα

Το δίκτυο της MEKA Group θα φροντίσει έτσι ώστε το αυτοκίνητό σας να είναι πλήρως λειτουργικό και ασφαλές. Είναι εξουσιοδοτημένοι επισκευαστές Daihatsu και Mahindra, και ανεξάρτητοι – εξειδικευμένοι επισκευαστές ΚΙΑ και Hyundai.
 
Τα συνεργεία του δικτύου της  προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες γύρω από την συντήρηση του αυτοκινήτου, από το απλό service, φανοποιία-βαφή, εμπορία ανταλλακτικών, έως την ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών (tuning).

Επωφεληθείτε και εσείς από την μεγάλη προσφορά της MEKA Group. Ολοκληρωμένο Service Air Condition μόλις 48 €.

Αναλυτικότερα θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:
  • Service
  • Φανοποιείο
  • Ανταλλακτικά
  • Ελαστικά
  • Συνεργείο υγραεριοκίνησης (Lpg)
  • Προέλεγχο ΚΤΕΟ
  • Ασφαλιστικές υπηρεσίες
  • Δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης
  • Service Air Condition
 
Η MEKA Group  διαθέτει προσωπικό, το οποίο απαρτίζεται από  έμπειρους μηχανικούς. Μάλιστα η ίδια η εταιρία φροντίζει, ώστε οι τεχνικοί της να δέχονται συνεχή εκπαίδευση  και ενημέρωση για τις εξελίξεις στην επισκευή, συντήρηση και ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών στις μάρκες Daihatsu, Mahindra, Hyundai και KIA.
 
Στόχος της εταιρίας είναι η δημιουργία μίας σχέσης εμπιστοσύνης μαζί σας. Το καταφέρνει μέσω:

Της εφαρμογής του συστήματος  ¶μεσης Παραλαβής (Direct Reception). Συγκεκριμένα σας υποδέχεται ένας  Έμπειρος Τεχνικός Σύμβουλος  και παραλαμβάνει το αυτοκίνητό σας, πραγματοποιώντας επιτόπιο έλεγχο. Στη συνέχεια, θα συμπληρωθεί μία ειδική φόρμα, η οποία και συνοδεύει το αυτοκίνητό σας όλο το διάστημα της παραμονής του στο συνεργείο.
Της λειτουργίας ενός πλήρως μηχανογραφημένου συστήματος τιμολόγησης, πώλησης και διακίνησης των ανταλλακτικών.

Συνεργείο αυτοκινήτου που ξεχώρισε στον πρώτο μήνα της έρευνας, τα Καλύτερα Συνεργεία 2021
Μeka Group, στα καλύτερα συνεργεία για τον μήνα Απρίλιο στην έρευνα Best Συνεργεία αυτοκινήτου 2021.


Επισκεφθείτε τα συνεργεία του δικτύου της, ζήστε την εμπειρία της εξυπηρέτησης, ακόμα και αν το αυτοκίνητο σας «ανήκει» σε άλλη μάρκα. Το χουν ! Και θα σας εξυπηρετήσουν με τον ίδιο ζήλο και διάθεση.
 
Σούπερ προσφορά!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ HYUNDAI - KIA : 69€                                   ΠΡΟΣΦΟΡΑ DAIHATSU 69€

-  4lt ΛΑΔΙ                                                                         - OIL 5w30

-  1 ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ                                                  - ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ

-  1 ΦΙΛΤΡΟ ΛΑΔΙΟΥ                                                       - ΡΟΔΕΛΑ ΤΑΠΑΣ

- 1 ΡΟΔΕΛΑ ΤΑΠΑΣ                                                         - ΦΙΛΤΡΟ ΑΕΡΑ   

- 1 ΥΓΡΟ ΠΑΜΠΡΙΖ                                                         - ΦΙΛΤΡΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ

-  ΕΡΓΑΣΙΑ                                                                       - ΥΓΡΟ ΠΑΜΠΡΙΖ

- ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ                                           - ΕΡΓΑΣΙΑ + ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ             


MEKA GROUP

Κλεισθένους 155 & Ορφέως, Γέρακας
Πέτρου Ράλλη 8, Αθήνα (Φανοποιείο)
Λεωφόρος Κηφισού 166, Αιγάλεω
   

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών