Νέα Σειρά Προϊόντων Καθαρισμού από την Dr Orfanos

2716 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι «επιστήμονες» στην περιποίηση του αυτοκινήτου λανσάρει προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού οχημάτων σε βολική συσκευασία 500ml για βενζινάδικα, καταστήματα αξεσουάρ, πλυντήρια αυτοκινήτων, & σούπερ μάρκετ.

AUTOVISION SAKAR
ΠΕΡΑΤΙΝΟΣ
Η Dr. Orfanos  εξειδικεύεται στην παραγωγή καθαριστικών για τα συνεργεία και τα πλυντήρια αυτοκινήτων, ενώ παράγει και τις δικές της μοναδικές φόρμουλες καθαρισμού! Η εταιρεία συνεργάζεται και διαθέτει τα προϊόντα της όχι μόνο σε ελληνικές εταιρείες αλλά και στο εξωτερικό, σκαρφαλώνοντας γρήγορα στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών της.

Όλα τα αγαπημένα προϊόντα σε μοντέρνο σταντ!

Μάλιστα αυτό τον καιρό δημιούργησε μια νέα σειρά επαγγελματικών προϊόντων για τον καθαρισμό οχημάτων. Στη νέα αυτή σειρά θα βρείτε τα ήδη γνωστά αγαπημένα προϊόντα σε προνομιακή συσκευασία των 500ml και περιέχει γενικά καθαριστικά, γυαλιστικά πλαστικών επιφανειών, μαυριστικό υγρό ελαστικών και γυαλιστικό ζαντών. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνοδεύεται με εδικό σταντ, έτσι ώστε να κλέβουν τις εντυπώσεις στα μάτια των χρηστών με προσεγμένο λεξιλόγιο και εικαστική παρουσία.

Όλα τα προϊόντα έχουν barcode με ελληνικό πρόσημα, αναλυτικές οδηγίες, τεχνικές επισημάνσεις και μια καινοτομία, των προτεινόμενων προϊόντων. 

Ενδείκνυται για βενζινάδικα, πλυντήρια ή συνεργεία αυτοκινήτων γιατί παρέχει ευκαιρία μεταπώλησης και εξτρά κέρδους για εσένα και την επιχείρησή σου.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΧΗΜΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

  • GOLDEN CARE

    GOLDEN CARE

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
     2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ