Οι νέες σειρές Innova & Premus καλύπτουν όλες τις εφαρμογές: από πιο απλά, συμβατικά γράσα μέχρι και πιο προηγμένους τύπους συμπλόκων ή/και συνθετικών γράσων

Οι νέες σειρές Innova & Premus καλύπτουν όλες τις εφαρμογές: από πιο απλά, συμβατικά γράσα μέχρι και πιο προηγμένους τύπους συμπλόκων ή/και συνθετικών γράσων

Νέα γράσα Innova & Premus από την Cyclon

1177 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/10/2021

Η LPC, πιστή στην πορεία της, δεν σταματά ποτέ να κοιτά αλλά και να επενδύει στο μέλλον. Με γνώμονα την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, εστίασε απόλυτα στις τάσεις και τις απαιτήσεις της αγοράς, σχεδιάζοντας δύο νέες σειρές προϊόντων στην κατηγορία των γράσων: τις Cyclon Innova & Cyclon Premus.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

Η παραγωγή των νέων γράσων Innova & Premus ξεκίνησε να πραγματοποιείται σε ένα νέο, υπερσύγχρονο εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο. Η πλήρως αυτοματοποιημένη μονάδα παραγωγής, κατασκευασμένη από την πολυεθνική εταιρία ABB Cellier, έχει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εξαιρετικής ακρίβειας στον έλεγχο των συνθηκών παραγωγής. Αυτό το πλεονέκτημα χαρίζει σε όλα τα τελικά προϊόντα ένα σταθερό ποιοτικό αποτέλεσμα. Δεν αποτελεί συνεπώς έκπληξη, πως τα γράσα Innova & Premus καλύπτουν τις απαιτήσεις των πιο εξελιγμένων προδιαγραφών ποιότητας των κύριων κατασκευαστών και οργανισμών πιστοποίησης παγκοσμίως.

Οι νέες σειρές Innova & Premus καλύπτουν όλες τις εφαρμογές: από πιο απλά, συμβατικά γράσα μέχρι και πιο προηγμένους τύπους συμπλόκων ή/και συνθετικών γράσων. Εκτός από την ποικιλία εφαρμογών των υπαρχόντων προϊόντων, προσφέρεται και η δυνατότητα δημιουργίας Tailor Made προϊόντων ώστε να είναι απόλυτα συμβατά με την ανάγκη του εκάστοτε μηχανήματος. Οι σύγχρονες συσκευασίες των γράσων από τη Cyclon αξιοποιούν την πιο καινοτόμα τεχνολογία τοποθέτησης των γραφικών (in mold) προκειμένου να φτάσουν σε ένα αισθητικό αποτέλεσμα που εντυπωσιάζει αλλά και ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο στην αγορά.

Φέροντας την υπογραφή ποιότητας της Cyclon και την εγγύηση της LPC, του μεγαλύτερου παραγωγού και διανομέα λιπαντικών στην Ελλάδα, με εξαγωγές σε πάνω από 55 χώρες, τα προϊόντα γράσου Innova & Premus είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά.

Μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με ολόκληρο το ανανεωμένο portfolio προϊόντων της Cyclon στο www.cyclon-lpc.com.

Κοινοποίησέ το »

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ