O ειδικός για όλα τα συστήματα Diesel!

2917 Επισκέψεις στο άρθρο

Με περίπου 60 χρόνια υψηλής εξειδίκευσης! Ένας Top expert για επισκευή πετρελαιοκινητήρων, αντλιών, μπέκ. Ένας specialist για επισκευή & ζυγοστάθμιση τουρμπινών! Ο λόγος φυσικά για την Π.Ε.Α.Κ. DIESEL CENTER!

ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
ΜΟΙΡΑΣ ΣΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Έξι δεκαετίες δραστηριοποίησης στον κλάδο επισκευής και συντήρησης συστημάτων τροφοδοσίας πετρελαίου , επισκευής αντλιών πετρελαίου, μπεκ και τουρμπινών (από το 1963).

Παρακολουθώντας την εξέλιξη της τεχνολογίας του ντίζελ, από την μηχανική αντλία μέχρι την σημερινή ηλεκτρονική της μορφή, η Π.Ε.Α.Κ. DIESEL CENTER είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια στην Ελλάδα σε ό,τι έχει να κάνει με με τον έλεγχο και την επισκευή των πετρελαιοκινητήρων και των επιμέρους συστημάτων τους.

Το 1989  γίνεται το 1ο BOSCH DIESEL CENTER της Αττικής, ενώ αποκτά εξουσιοδότηση  από την DELPHI (πρώην LUCAS)  και την DENSO.Τα επόμενα χρόνια οι εξουσιοδοτήσεις συμπληρώνονται με τα εργοστάσια της STANADYNE και της VDO/SIEMENS.
 
Εξειδικευμένος & εξουσιοδοτημένος από όλα τα Top Brands!

Όπως ήδη αναφέρθηκε, η Π.Ε.Α.Κ. DIESEL CENTER ,είναι εξουσιοδοτημένος επισκευαστής ΑΝΤΛΙΩΝ και ΜΠΕΚ όλων των μεγάλων κατασκευαστών: Bosch / Zexel, Denso, Lucas / CAV, Delphi, Siemens,VDO, Stanadyne, GM  και ΤΟΥΡΜΠΙΝΩΝ: KKK, Holset , Schwitzer , IHI, Garrett, Mitsubishi.



Eίναι εξουσιοδοτημένος έμπορος BOSCH για τα συστήματα τροφοδοσίας Diesel .

Σημειώστε πως η επιχείρηση παρέχει εγγύηση εργασιών και ανταλλακτικών  (BOSCH–DENSO–DELPHI-VDO/SIEMENS –STANADYNE ενώ το δοκιμαστήριο αντλιών της είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και έχοντας πάντα τη συνεργασία και την υποστήριξη της Robert Bosch εξασφαλίζει  στους πελάτες της την πιο σίγουρη , έγκυρη αλλά και αξιόπιστη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί όχι μόνο στο επαγγελματικό αλλά και στο ιδιωτικής χρήσης όχημά τους.

Το συγκρότημα των εγκαταστάσεων της!

Η Π.Ε.Α.Κ.  αναπτύσσει την δραστηριότητά της σε ένα  συγκρότημα 1.500 τ.μ, που  περιλαμβάνει χώρους δοκιμαστηρίων , συνεργείου επισκευών οχημάτων diesel (taxi-φορτηγών κ.λ.π.),αποθήκης , υποδοχής πελατών και γραφείων-λογιστηρίου. 

Η πληρότητα των εγκαταστάσεων δημιούργησε ευνοϊκές  συνθήκες  για μεγάλες συνεργασίες με πελάτες  που διαθέτουν εταιρικούς στόλους οχημάτων (βιομηχανίες –εταιρείες εμπορίας –κατασκευαστικές εταιρείες-ΔΕΚΟ-μεταφορικές εταιρείες κ.λ.π)
 
Σήμερα βέβαια, υπάρχει πλέον και μεγάλο ενδιαφέρον γύρω από την επισκευή και των αυτοκινήτων diesel ιδιωτικής χρήσης.

Οι πελάτες κατά την είσοδό τους στις εγκαταστάσεις της ΠΕΑΚ, έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν διεξοδικά για τις εργασίες που χρειάζεται το όχημα τους καθώς και για όλες τις εναλλακτικές λύσεις που ενδεχομένως υπάρχουν.
Με αμεσότητα, "καθαρά λόγια" και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις!
 
Σύγχρονος εξοπλισμός & αναβαθμισμένες υπηρεσίες!

Η επιτυχία της Π.Ε.Α.Κ. οφείλεται στην ικανοποίηση  ενός ιδιαίτερα απαιτητικού κοινού και η συνεχής αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών αποτελεί διαρκή στόχο της.


 
Tο δοκιμαστήριο αντλιών Π.Ε.Α.Κ  DIESEL CENTER είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Όμως δεν είναι μόνο τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός που κάνουν την Π.Ε.Α.Κ  να ξεχωρίζει. Έχοντας επενδύσει χρόνια στο ανθρώπινο δυναμικό της, η Π.Ε.Α.Κ  διαθέτει μηχανικούς άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους, οι οποίοι δίνουν την κατάλληλη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε με το σύστημα τροφοδοσίας.

Η συνεχής ενημέρωσή τους , σε συνδυασμό με  τα σεμινάρια που παρακολουθούν  σε εξειδικευμένα συστήματα , τους καθιστούν έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των νέων τεχνολογιών και εσάς πιο σίγουρους, για να εμπιστευτείτε το όχημά σας.



Τεράστια γκάμα ! Υπηρεσιών και ανταλλακτικών !

Η  Π.Ε.Α.Κ προσφέρει υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το εύρος που έχει να κάνει με με τον έλεγχο , την επισκευή των πετρελαιοκινητήρων και των επιμέρους συστημάτων τους. Ας αναφέρουμε ενδεικτικά κάποιες όπως:

  • Διάγνωση βλαβών που αποτελεί σήμερα το 50% μιας επιτυχημένης και ποιοτικής επισκευής.
  • Πλήρης μηχανολογικός εξοπλισμός  & CLEANROOM  σύμφωνα με όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις.
  • Μηχανήματα ηλεκτρονικής ζυγοστάθμισης  turbo και τόρνους μηχανουργείου.
  • Παροχή εγγύησης ανταλλακτικών και εργασιών ( σύμφωνα με τους όρους των εργοστασίων  κατασκευής)
  • Μεγάλη γκάμα αντλιών ,μπεκ και τουρμπινών ανακατασκευής ( δική μας και εργοστασιακής )  με σύστημα COREVALUE- επιστροφής  των παλιών -  για πιο οικονομικές και ταχύτερες επισκευές.
  • Κινητό συνεργείο για επεμβάσεις εκτός έδρας και παροχή τεχνικής βοήθειας σε συνεργεία και τεχνικές εγκαταστάσεις εταιρειών.
  • Ηλεκτρολογικές και μηχανικές εργασίες (αλλαγή ιμάντων -  φίλτρων-προθερμαντήρων -service κινητήρων κλπ) , χρονισμός-ρύθμιση αβάνςκλπ σύμφωνα με τις οδηγίες-πρωτόκολλα των κατασκευαστών : Mercedes – Opel - VW/Audi – Seat – Skoda-Renault – Citroen – Peugeot – Fiat – Toyota –Nissan – Ford – Volvo – Kia – Hyundai-Mitsubishi-Subaru κ.λ.π.
  • Αναλυτή καυσαερίων Bosch για έκδοση Κ.Ε.Κ
  • Διαγνωστικές συσκευές σύγχρονης τεχνολογίας (Bosch–Delphi – VDO / SIEMENS  - DENSO)
  • Δοκιμαστήρια αντλιών – μπεκ (BOSCH - HARTRIDGECARBONZAPP )
  • Επισκευαστικές λύσεις ανάλογα με την παλαιότητα του οχήματος
  • Συσκευές ζυγοστάθμισης τουρμπινών



Ένα επίσης σημαντικό πλεονέκτημα είναι  πως η επιχείρηση διαθέτει και αποθήκη 500 τ.μ., με μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών για όλες τις μάρκες και τύπους κινητήρων diesel κάτι το  οποίο καθιστά αυτόματα τα περισσότερα ανταλλακτικά ετοιμοπαράδοτα μειώνοντας δραστικά το χρόνο επισκευής του οχήματος σας.
 
Αλλά ακόμα και για πιο σπάνια και δυσεύρετα ανταλλακτικά η Π.Ε.Α.Κ. διαθέτει online συστήματα παραγγελιών με χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας 


Π.Ε.Α.Κ  DIESEL CENTER
Υπεύθυνος Οικονομικών Υπηρεσιών: Δήμος Σγουμπόπουλος
Υπεύθυνοι Τεχνικού Τμήματος: Νίκος & Χρήστος Γεωργακόπουλος
Λεωφόρος Κηφισού 57, T.K.12241, Αιγάλεω

 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών