Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Skoda από την Auto Kantzos

Ολοκληρωμένες υπηρεσίες Skoda από την Auto Kantzos

10556 Επισκέψεις στο άρθρο

Για παραπάνω από 40 χρόνια η Auto Kantzos είναι μία από τις πιο πετυχημένες εταιρίες στο χώρο του αυτοκινήτου. Μάλιστα τα τελευταία 26 το όνομά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με αυτό της Skoda και του Volkswagen Group.

ΤΟΨΗΣ Α.Ε.
ΜΟΙΡΑΣ ΣΤ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην οδό Λιοσίων στα Κάτω Πατήσια προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχετικά με το αυτοκίνητο. Από τις πωλήσεις (καινούριων, μεταχειρισμένων), εισαγωγή ,εμπορία και διανομή ανταλλακτικών γνήσιων και aftermarket, εξειδικευμένο service αυτοκινήτων από άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό καθώς επίσης και ένα υποκατάστημα για πιο γρήγορη εξυπηρέτηση σε Ιδιώτες και επαγγελματίες.

Κοινοποίησέ το »


Εμπορία καινούριων αυτοκινήτων Skoda, αλλά και μεταχειρισμένων

Στο χώρο της  έκθεσης της Auto Kantzos θα βρείτε καινούρια μοντέλα Skoda  Ι.Χ. αλλά και TAΞΙ. Επίσης αν ψάχνετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο μην διστάσετε να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις της εταιρίας για να διαλέξετε. Όλα τα μεταχειρισμένα θα τα βρείτε σε άριστη κατάσταση και σε πολύ καλές τιμές.

Εξελιγμένο, ποιοτικό και εξειδικευμένο Skoda service

Έχοντας εντάξει στο δυναμικό της ένα άρτιο και εκπαιδευμένο προσωπικό, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους και υπεύθυνους τεχνικούς, προσφέρει ένα γρήγορο και ποιοτικό service. Θα παραλάβετε το αυτοκίνητο σας, αφού πρώτα εξασφαλιστεί η άριστη λειτουργία του και φυσικά η ασφάλεια του.

Το service στο συνεργείο Auto Kantzos περιλαμβάνει:
•Service οχημάτων
•Αλλαγή ελαστικών
•Προετοιμασία και διαδικασία ΚΤΕΟ
•Service air condition
•Αλλαγή δίσκο-πλατό
•Αλλαγή δίσκο-πλατό DSG
•Αλλαγή αμορτισέρ
•Ηλεκτρονική διάγνωση
•Τοποθέτηση συναγερμών
•Τοποθέτηση XENON
•Φανοποιία και βαφή οχημάτων
Τέλος το συνεργείο προσφέρει και διάγνωση, χρησιμοποιώντας το γνήσιο tester του Volkswagen Group VAS και ODIS, αλλά και με διαγνωστικά για όλες τις υπόλοιπες μάρκες.

Παραλαβή κάθε μήνα γνήσιων και aftermarket ανταλλακτικών, αλλά και αξεσουάρ.

Με στόχο την πλήρη εξυπηρέτηση των αναγκών του αυτοκινήτου σας, η Auto Kάντζος δραστηριοποιείται στο χώρο της εισαγωγής ανταλλακτικών γνήσιων και aftermarket, αξεσουάρ και αναλώσιμων ειδών αυτοκινήτου. Έτσι λοιπόν τα τελευταία 15 χρόνια διαθέτει μία πλούσια γκάμα από γνήσια και aftermarket ανταλλακτικά, υψηλής ποιότητας και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Συγκεκριμένα στην Auto Kantzos θα βρείτε προϊόντα όπως:

•Μπαταρίες Αυτοκινήτου
•Φίλτρα παντός τύπου
•Ρουλεμάν Ημιαξονίου
•Συμπλέκτες-Αμπραγιάζ
•Αμορτισέρ
•Εμπρόσθιο Σύστημα
•Μπουζί
•Ελατήρια χαμηλώματος

Εμπορία και συντήρηση αυτοκινήτων Ταξί

Αν είστε επαγγελματίας στον χώρο των Ταξί, στην Auto Kantzos θα φροντίσουν ώστε το αυτοκίνητό σας να λειτουργεί πάντα στην εντέλεια. Μάλιστα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από αρκετές προσφορές, τις οποίες μπορείτε να δείτε με ένα κλικ εδώ.

Online Ραντεβού Service

Μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας, μπορείτε να κλείσετε άμεσα και εύκολα το ραντεβού σας για το service του αυτοκινήτου σας. To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε την ειδική Φόρμα Service. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί και συμπληρώστε τα στοιχεία σας. Το προσωπικό της εταιρίας θα επικοινωνήσει άμεσα για τα διαδικαστικά. 
 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών