Πλύσιμο και περοποίηση 4 αστέρων

1380 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/2/2021

Στην Sunny Car Wash προσφέρουν τέλειο πλύσιμο μέσα - έξω σε ανταγωνιστικές τιμές και χρησιμοποιώντας μηχανήματα και χημικά νέας τεχνολογίας. Μάλιστα πραγματοποιούν και βιολογικό καθαρισμό στο χώρο σας.

 

Βρείτε το κατάλληλο συνεργείο με ένα κλικ εδώ

Έρευνες από ψυχολόγους λένε πως η εικόνα του αυτοκινήτου, έχει μεγάλο αντίκτυπο στην διάθεσή. Αλλιώς νιώθεις σε ένα αυτοκίνητο που αστράφτει και δείχνει καινούργιο, και αλλιώς να κινείσαι σε έναν «στάβλο». Ωστόσο, η καθαριότητα ενισχύει όχι μόνο την διάθεση, αλλά και την όρεξή για χρήση του αυτοκινήτου.
 
Στην Ελλάδα το πλύσιμο αυτοκινήτου ως υπηρεσία, ιδιαίτερα στα πλυντήρια, είναι το φθηνότερο στην Ευρώπη. Με μέσο όρο τα 10 ευρώ, το αυτοκίνητο πλένεται μέσα- έξω επαγγελματικά και υγιεινά. Χαρακτηριστικό είναι ότι  ο μέσος όρος στην Ελβετία είναι τα 18 ευρώ και στην Ολλανδία τα 20.
 
Επιπλέον στη χώρα μας έχουν δημιουργηθεί σύγχρονα πλυντήρια με μηχανήματα προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία πραγματοποιούν γρήγορο και αξιόπιστο πλύσιμο, όπως επίσης και βιολογικό καθαρισμό. Επίσης χρησιμοποιούν εξειδικευμένα χημικά, τα οποία σέβονται το περιβάλλον και την υγεία.
 
Τα πλυντήρια αυτά, αποτελούν σύγχρονες επιχειρήσεις, οι οποίες σέβονται το πελάτη και στοχεύουν στην άριστη εξυπηρέτηση και στο άψογο αποτέλεσμα. Είναι αυτά που εμείς θεωρούμε ότι προσφέρουν υπηρεσίες «4 Αστέρων»!.

Μία τέτοια επιχείρηση είναι και η Sunny Car Wash.. Εκεί το αυτοκίνητο σας θα λάβει μία ολοκληρωμένη φροντίδα, η οποία περιλαμβάνει πλύσιμο κέρωμα, γυάλισμα, καθαρισμό σαλονιού. Λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο και χρησιμοποιεί σύγχρονα μηχανήματα και αξιόπιστα καθαριστικά, ώστε να πετυχαίνει το τέλειο αποτέλεσμα.

Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις της Sunny Car Wash θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες:

-πλύσιμο μέσα - έξω (7 ευρώ)
-κέρωμα
-γυάλισμα φαναριών (13 ευρώ)


Φυσικά, επειδή στην εποχή που ζούμε πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι το αυτοκινητό μας είναι πραγματικά καθαρό, στην Sunny Car Wash, προσφέρουν και βιολογικό καθαρισμό, στην ανταγωνιστική τιμή των 30 ευρώ και αν το επιθυμείτε έρχονται στο χώρο σας.

Kαλέστε: 6907846993
Ακολουθήστε: https://www.facebook.com/sunnycarwashing/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός