Premium Υπηρεσίες! Σε ΚΤΕΟ!
Premium Υπηρεσίες! Σε ΚΤΕΟ!
  • Premium Υπηρεσίες! Σε ΚΤΕΟ!
  • Premium Υπηρεσίες! Σε ΚΤΕΟ!

Premium Υπηρεσίες! Σε ΚΤΕΟ!

13774 Επισκέψεις στο άρθρο

Δώρα, εκπτώσεις στην τιμή και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση. Δες τώρα ποιες είναι οι παροχές, που παρέχουν κάποια ΚΤΕΟ και ανεβάζουν την εξυπηρέτηση σε …premium επίπεδα.

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΗΛ. ΙΩΑΝΝΗΣ
GENERAL INSURANCE Ε.Π.Ε. - BOSCH CAR SOUFLAS

Το καλοκαίρι μπήκε πλέον για τα καλά και ήδη τα σχέδια για τις διακοπές σου έχουν ξεκινήσει. Αν σκέφτεσαι να πάρεις μαζί το αυτοκίνητο σου, δεν πρέπει να αμελήσεις να το ελέγξεις. Ευκαιρία λοιπόν,  να περάσεις από έναν εξονυχιστικό (και πάμφθηνο , μόλις 10 ευρώ) Εκούσιο Έλεγχο το αυτοκίνητο σου. Σε ποιο ΚΤΕΟ όμως θα πας; Φυσικά θα διαλέξεις ένα 4 αστέρων (αυτό που παρέχει τις καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή). Ωστόσο θες και το κάτι παραπάνω, μία έκπτωση, ένα δώρο ή το αίσθημα πως εσύ και το αυτοκίνητο σου είστε ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ! Ας δούμε λοιπόν κάποια «χαρακτηριστικά» που κατά περιόδους εμπλουτίζουν το πακέτο υπηρεσιών που προσφέρει ένα ΚΤΕΟ.

Κοινοποίησέ το »


Διαβάστε περισσότερα άρθρα. Με 1 κλίκ εδώ !

Το ΚΤΕΟ λοιπόν που φροντίζει να συναντάς ένα πιο premium περιβάλλον προσφέρει κάποια από τα εξής:

- Οι πελάτες του περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο ΚΤΕΟ και παράλληλα κερδίζουν «κάτι» επιπλέον μέσα στην τιμή του ελέγχου. Ένα δώρο, μία σειρά εκπτώσεων, μία κάρτα προνομίων, κοκ.

- Ασχολείται μαζί σου και πέρα από τις «συμβατικές του υποχρεώσεις. Προσφέρει extra δωρεάν συμβουλευτική. Αφού το εξειδικευμένο προσωπικό του διαπιστώσει κάποια φθορά που θα προκαλέσει αργά ή γρήγορα κάποιο πρόβλημα στην ασφάλεια ή στην τσέπη σου.

- Επιβραβεύει την πιστότητα ή τις συστάσεις φίλων σου. Με δώρο, έκπτωση ή άλλα προνόμια.

- Κάνει –κατά περιόδους- διαγωνισμούς ή κληρώσεις. Προσθέτει αξία στην συναλλαγή σου.

- Διαθέτει special υπηρεσίες «άνεσης». Π.χ. Αν ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος, σού παρέχει υπηρεσία Car Delivery (παραλαβή ή παράδοση του αυτοκινήτου σου μετά τον έλεγχο, φυσικά αν μένεις σε μία λογική απόσταση).

 -Φυσικά, διαθέτει αίθουσα αναμονής άνετη και οικεία στους πελάτες. Με φιλικό και ευχάριστο προσωπικό. Και εξυπηρέτηση που σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστός (από προσφορά δωρεάν καφέ, μέχρι παροχή free internet για να περάσεις ευχάριστα και δημιουργικά την μικρής διάρκειας παραμονή σου στον χώρο τους ενώ εξελίσσεται ο τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου σου ).

Αυτές είναι. Οι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις της αγοράς ! Δείτε με 1 κλίκ..

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ