Στην 6η δεκαετία βελτίωσης! Κινητήρων.

5029 Επισκέψεις στο άρθρο

Mετρά ήδη 5 δεκαετίες δράσης. Ο κινητήρας και η βελτίωση του αποτελούν την ειδικότητα του. Μια ειδικότητα που φέρνει και αγωνιστικές νίκες σε αναβάσεις ή dragster που μετέχουν αυτοκίνητα που φέρουν «σφραγίδα» της δουλειάς τους!

Η γνωστή επιχείρηση ENGINE TECH BY DAKIS φημίζεται για τεχνογνωσία που "οδηγεί" σε αξιόπιστες και εγγυημένες εργασίες σε ότι σχετίζεται με  τον χώρο του ρεκτιφιέ και της βελτίωσης.

Με έδρα στο Νέο Κόσμο και πελάτες από παντού. Εξειδικεύεται στην επισκευή αλλά και τη βελτίωση των κινητήρων μιας τεράστιας γκάμας μοντέλων αυτοκινήτου, όπως Mitsubishi, Honda, Peugeot, Subaru, Opel, Fiat, Nissan, VW Group κα.

Εκτός από τα επιβατικά οχήματα, η Engine Tech by Dakis  ασχολείται και με την  βελτίωση κινητήρων για αυτοκίνητα που συμμετέχουν σε αγωνιστικά πρωταθλήματα αναβάσεων (ή σε Dragster), με διακρίσεις!
 
Το τεχνικό προσωπικό της επιχείρησης διαθέτει know how μα πάνω από όλα όρεξη και αγάπη για το επάγγελμα. Δίνοντας προσοχή στην ΚΑΘΕ λεπτομέρεια και διαθέτοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό που απαιτείται, η εταιρεία προσφέρει ΑΨΟΓΗ εξυπηρέτηση και σε ανταγωνιστικές τιμές !                            

Στα μελλοντικά τους σχέδια περιλαμβάνεται και η επέκταση τους σε χώρες του εξωτερικού (με δεδομένο πως  ήδη συνεργάζονται με πολλούς οίκους βελτιώσεων από Κύπρο, Βουλγαρία, Ιταλία, ως και Ντουμπάι)..
 
2 λόγια για την επιχείρηση
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1970 από τον Κο Δάκη Σκαμπελτζή. Κύρια δραστηριότητα της, το ρεκτιφιέ και η βελτίωση κινητήρων εσωτερικής καύσης. Το 1989 μπήκε και η 2η γενιά στην επιχείρηση. Οι υπηρεσίες που παρέχουν σήμερα σχετίζονται με οτιδήποτε έχει να κάνει με την επισκευή ή την βελτίωση κινητήρων για όλους τους τύπους των κινητήρων της αγοράς. Από ρεκτιφιέ κυλίνδρων, μέχρι blueprinting, γενικά ό,τι χρειάζεται ένας κινητήρας, προκειμένου να αποδώσει τη μέγιστη δυνατή ισχύ του!