Συνεργεία 4 Αστέρων!

Διαβάστηκε από 3241 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/6/2018

Ποια θεωρούμε συνεργεία 4 αστέρων; Τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γραπτή εγγύηση, λογικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς οπαδούς, μα πάνω απ` όλα πιστούς πελάτες !

 
Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Αυτά είναι δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία σχέση συνεργασίας. Μία τέτοια σχέση θα πρέπει να θεωρείται και αυτή ανάμεσα στο κάτοχο ενός αυτοκινήτου με ένα συνεργείο. Το δύσκολο όμως δεν είναι τόσο η ανάπτυξη αυτής της σχέσης, αλλά η δημιουργία της. Πώς λοιπόν θα γίνει η τελική επιλογή; Ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια με τα οποία θα συνεχίσει κάποιος  να εμπιστεύεται ένα συνεργείο; Ας δούμε  λοιπόν γιατί και πώς ένα συνεργείο θα πρέπει να θεωρείται Top Expert δηλαδή 4 Αστέρων!

Ένα συνεργείο 4 Αστέρων θα πρέπει:
 1.  Να έχει υψηλή τεχνογνωσία για την μάρκα των αυτοκινήτων, για την οποία είναι ειδικευμένο. Βασικό χαρακτηριστικό, αφού σίγουρα δεν θα εμπιστευόταν κανείς το αυτοκίνητο του, σε συνεργείο που δεν έχει εμπειρία ή ακόμα και την εκπαίδευση, για να επισκευάσει συγκεκριμένης μάρκας αυτοκίνητο.
 2. Να εξελίσσει και να επενδύει στη γνώση των τεχνικών του. «Η γνώση είναι δύναμη», λέει το λαϊκό ρητό και ταιριάζει γάντι εδώ.  Ο συνεχόμενος εμπλουτισμός γνώσεων βοηθά στην εξέλιξη της ικανότητας ενός μηχανικού και φυσικά στην τελειοποίηση της εξειδίκευσης του. Σε ποιον άλλωστε δεν αρέσει να φτιάχνει το αυτοκίνητο του, ένας τεχνικά πλήρως ενημερωμένος μηχανικός;
 3. Να διαθέτει τον σωστό εξοπλισμό. Η ποιοτική δουλειά γίνεται και με τα κατάλληλα εργαλεία. Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει λύσει κυριολεκτικά τα χέρια των μηχανικών. Το συνεργείο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εκτός από το ποιοτικό αποτέλεσμα, «χτυπάει» και ωραία στο μάτι.
 4. Πάντα κάνει αυτά που πρέπει και όχι «παραπάνω» χωρίς να το έχει ζητήσει  ο πελάτης πρώτα. Αν πράξει το αντίθετο; Χάνεται η εμπιστοσύνη! Σπάει και η συνεργασία!
 5. Εξηγεί πλήρως τι εργασίες θα κάνει αυτός και οι τεχνικοί του. Δεν είναι όλοι γνώστες της «ανατομίας» ενός αυτοκινήτου. Είναι πιθανό λέξεις όπως μπουζί, φλάντζα, διαφορικό, για μερικούς να ακούγονται «κινέζικες».  Το σωστό συνεργείο ωστόσο θα φροντίσει  να εξηγήσει με απλά «ελληνικά» ποιο είναι το πρόβλημα του αυτοκινήτου, τι εξάρτημα πρέπει να αλλαχθεί και γιατί πρέπει να αλλαχθεί.
 6.  Θα βάλει ανταλλακτικά, για τα οποία έχει συμφωνήσει και ο πελάτης.  Στο κάτω κάτω ο πελάτης θα πάρει την τελική απόφαση για το ανταλλακτικό. “His Car! His rules”.
 7.  Δίνει γραπτή εγγύηση. Αυτό είναι ένα από τα απαραίτητα συστατικά, για τη δημιουργία σχέση εμπιστοσύνης. Αχρείαστη να είναι, αλλά δημιουργεί πιστούς οπαδούς, για το συνεργείο που τη δίνει!
 8. Σου ενημερώνει, βιβλιαράκι επισκευών ή αλλιώς Book Service, στο οποίο αναφέρει αναλυτικά τι επισκευές έχει κάνει κάθε φορά που το επισκέπτεσαι και φυσικά με τη υπογραφή του μηχανικού. Αυτό δίνει πλήρη ενημέρωση του ιστορικού επισκευών, άρα εγγυάται για την μεταπωλιτική αξία του αυτοκινήτου.
 9. Προσφέρει υψηλή ποιότητα σε εξαιρετικές τιμές και με ευκολίες πληρωμής. Κακά τα ψέματα η οικονομική κρίση, αναγκάζει τον κόσμο να «μαζευτεί» οικονομικά και να μειώνει τα έξοδα του. Πόσο μάλλον τις επισκευές στο αυτοκίνητο του. Θέλει να γίνει η δουλειά σωστά, αλλά και οικονομικά. Επίσης θέλει να πάρει μία έκπτωση ή και να πληρώσει σε δόσεις, αν η ζημιά είναι μεγάλη.
 10. Προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, δηλαδή:
 • Να τηρεί τις ώρες των ραντεβού
 • Να τηρεί τις ημερομηνίες παράδοσης που δίνει
 • Να παρέχει υπηρεσίες άνεσης, όπως αυτοκίνητο αντικατάστασης ή car delivery
 • Να προσφέρει δωρεάν εποχικούς ελέγχους
 • Προετοιμασία για έλεγχο ΚΤΕΟ
 • Έλεγχο σε κάποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, που θα θέλει να αγοράσει κάποιος πελάτης του
 • Να δίνει συμβουλές καλής συντήρησης, δωρεάν και πέρα από την επισκευή του αυτοκινήτου
     11. Δημιουργεί ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον για τον πελάτη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 • Πάνος

  Σαν κάτοχος παλιού Ι.Χ. έχω να πω, πως όσο ίσχυαν οι εγγυήσεις, δεν είχα παράπονο από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, παρά μόνο τις υψηλότατες χρεώσεις. Από τα υπόλοιπα συνεργεία, ούτε ένα αξιόπιστο! Κακοτεχνίες, ψεύτικες χρεώσεις και αναξιοπιστία σε όλα! Πλέον το αυτοκίνητο κάνει Service στην επαρχία, όπου τα συνεργεία δεν έχουν πολλά περιθώρια να εξαπατήσουν τον πελάτη

    2

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • Κορυφαία εξυπηρέτηση σε χαμηλές τιμές!

   Η Japan Service του κ. Μάρκου Αθανάσιου αποτελεί επίσημη ολοκληρωμένη μονάδα DAIHATSU. Εκτός από έκθεση αυτοκινήτων διαθέτει τμήματα επισκευής, συντήρησης και ανταλλακτικών Ιαπωνικών αυτοκινήτων. Επίσης διαθέτει τμήματα ελαστικών, ευθυγράμμισης, ζυγοστάθμισης, αναρτήσεων, κλιματισμού, φανοβαφείου και για ευρωπαϊκά αυτοκίνητα. 2102385370 Περισσότερα
 • Υπηρεσίες service με άριστα αποτελέσματα!

  Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Dim Sport, θα βρείτε υπηρεσίες υπεύθυνου και εξουσιοδοτημένου service με εξειδίκευση σε μοντέλα Renault και Dacia, σε ένα χώρο εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο εξοπλισμού.
  2102829737 Περισσότερα
 • Αριστες υπηρεσίες service

  Στην KONCars θα βρεις πλήθος υπηρεσιών που αφορούν τη συντήρηση (και όχι μόνο) του αυτοκινήτου σου. Service, φανοποιείο,  τοποθετήσεις κιτ υγραερίου, ελαστικά, ανταλλακτικά και αξεσουάρ.
  2114035966 Περισσότερα
 • Αναλαμβάνει τα πάντα εκ μέρους σας!

  Auto Color: Γενικό Συνεργείο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Γρήγορο, αξιόπιστο και εγγυημένο Service - εργασίες Φανοποιίας- Βαφές αυτοκινήτου. Συνεργάζεται με όλες τις Ασφαλιστικές. Aναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες αποζημίωσης ! Τηλεφωνικά ραντεβού στο:
  2102810515 Περισσότερα
 • Oι ειδικοί στο Diesel!

  Η GM Diesel  είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στο χώρο των ανταλλακτικών συστημάτων ψεκασμού πετρελαίου, αντλίες πετρελαίου καινούριες ή ανακατασκευής, μπεκ πετρελαίου αυτοκινήτων, τουρμπίνες diesel, αισθητήρες, συστήματα ψεκασμού common rail και διάφορα εξαρτήματα 2343025140 Περισσότερα
 • Ολοκληρωμένες λύσεις για diesel κινητήρες!

  Η Diesel Tech προσφέρει Service & έλεγχο αντλιών πετρελαίου σε όλους τους τύπους, service & έλεγχο turbo, service & έλεγχο common rail και προγράμματα ανταλλαγών αντλιών πετρελαίου-ψεκασμού.
    2310684455 Περισσότερα
 • Τα πάντα για το κιβώτιο ταχυτήτων

  H PASOULAS REBUILD & MANUAL TRANSMISSION αναλαμβάνει την επισκευή κιβωτίων διανομής, την επισκευή διαφορικών και παντός είδους σύστημα μετάδοσης κίνησης, ειδικές περιπτώσεις στις βελτιώσεις αυτοκινήτων όπως ( αγωνιστικά σασμάν, αντίκες) καθώς και τοποθέτηση διαφορικών περιορισμένης ολίσθησης.
  2102838518 Περισσότερα
 • Εξειδικευμένο service OPEL

  Το συνεργείο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ προσφέρει λύσεις σε όλα τα μηχανικά προβλήματα του OPEL σου. Έμπειρο προσωπικό, άμεση εξυπηρέτηση σε πραγματικά χαμηλές τιμές.
  2102821378 Περισσότερα
 • ΗΛΕΠ σημαίνει:

  Εξειδικευμένο συνεργείο κλιματισμού αυτοκινήτων και ψυκτικών μηχανημάτων. Εμπειρία 30 χρόνων. Υψηλότατη ποιότητα και εξαιρετικά αποτελέσματα.Συντήρηση, Τοποθέτηση, Αναβάθμιση, Επισκευή κλιματιστικών και ψυκτικών μηχανημάτων. 210 8002150 Περισσότερα
 • Action Peugeot - Νίκαια. 36 χρόνια know how !

  Κάθετη μονάδα με συνεργείο, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, βαφείο & τμήμα ανταλλακτικών. Αριστη εξυπηρέτηση. Εξειδικευμένο προσωπικό. Διαγνωστική τεχνολογία αιχμής & εγγύηση σε γνήσια ανταλλακτικά. 2105617306 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός