Συνεργεία 4 Αστέρων!

Διαβάστηκε από 4210 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/6/2018

Ποια θεωρούμε συνεργεία 4 αστέρων; Τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γραπτή εγγύηση, λογικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς οπαδούς, μα πάνω απ` όλα πιστούς πελάτες !

 
Αξιοπιστία και εμπιστοσύνη. Αυτά είναι δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία σχέση συνεργασίας. Μία τέτοια σχέση θα πρέπει να θεωρείται και αυτή ανάμεσα στο κάτοχο ενός αυτοκινήτου με ένα συνεργείο. Το δύσκολο όμως δεν είναι τόσο η ανάπτυξη αυτής της σχέσης, αλλά η δημιουργία της. Πώς λοιπόν θα γίνει η τελική επιλογή; Ποια πρέπει να είναι τα κριτήρια με τα οποία θα συνεχίσει κάποιος  να εμπιστεύεται ένα συνεργείο; Ας δούμε  λοιπόν γιατί και πώς ένα συνεργείο θα πρέπει να θεωρείται Top Expert δηλαδή 4 Αστέρων!

Ένα συνεργείο 4 Αστέρων θα πρέπει:
 1.  Να έχει υψηλή τεχνογνωσία για την μάρκα των αυτοκινήτων, για την οποία είναι ειδικευμένο. Βασικό χαρακτηριστικό, αφού σίγουρα δεν θα εμπιστευόταν κανείς το αυτοκίνητο του, σε συνεργείο που δεν έχει εμπειρία ή ακόμα και την εκπαίδευση, για να επισκευάσει συγκεκριμένης μάρκας αυτοκίνητο.
 2. Να εξελίσσει και να επενδύει στη γνώση των τεχνικών του. «Η γνώση είναι δύναμη», λέει το λαϊκό ρητό και ταιριάζει γάντι εδώ.  Ο συνεχόμενος εμπλουτισμός γνώσεων βοηθά στην εξέλιξη της ικανότητας ενός μηχανικού και φυσικά στην τελειοποίηση της εξειδίκευσης του. Σε ποιον άλλωστε δεν αρέσει να φτιάχνει το αυτοκίνητο του, ένας τεχνικά πλήρως ενημερωμένος μηχανικός;
 3. Να διαθέτει τον σωστό εξοπλισμό. Η ποιοτική δουλειά γίνεται και με τα κατάλληλα εργαλεία. Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει λύσει κυριολεκτικά τα χέρια των μηχανικών. Το συνεργείο, το οποίο είναι εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εκτός από το ποιοτικό αποτέλεσμα, «χτυπάει» και ωραία στο μάτι.
 4. Πάντα κάνει αυτά που πρέπει και όχι «παραπάνω» χωρίς να το έχει ζητήσει  ο πελάτης πρώτα. Αν πράξει το αντίθετο; Χάνεται η εμπιστοσύνη! Σπάει και η συνεργασία!
 5. Εξηγεί πλήρως τι εργασίες θα κάνει αυτός και οι τεχνικοί του. Δεν είναι όλοι γνώστες της «ανατομίας» ενός αυτοκινήτου. Είναι πιθανό λέξεις όπως μπουζί, φλάντζα, διαφορικό, για μερικούς να ακούγονται «κινέζικες».  Το σωστό συνεργείο ωστόσο θα φροντίσει  να εξηγήσει με απλά «ελληνικά» ποιο είναι το πρόβλημα του αυτοκινήτου, τι εξάρτημα πρέπει να αλλαχθεί και γιατί πρέπει να αλλαχθεί.
 6.  Θα βάλει ανταλλακτικά, για τα οποία έχει συμφωνήσει και ο πελάτης.  Στο κάτω κάτω ο πελάτης θα πάρει την τελική απόφαση για το ανταλλακτικό. “His Car! His rules”.
 7.  Δίνει γραπτή εγγύηση. Αυτό είναι ένα από τα απαραίτητα συστατικά, για τη δημιουργία σχέση εμπιστοσύνης. Αχρείαστη να είναι, αλλά δημιουργεί πιστούς οπαδούς, για το συνεργείο που τη δίνει!
 8. Σου ενημερώνει, βιβλιαράκι επισκευών ή αλλιώς Book Service, στο οποίο αναφέρει αναλυτικά τι επισκευές έχει κάνει κάθε φορά που το επισκέπτεσαι και φυσικά με τη υπογραφή του μηχανικού. Αυτό δίνει πλήρη ενημέρωση του ιστορικού επισκευών, άρα εγγυάται για την μεταπωλιτική αξία του αυτοκινήτου.
 9. Προσφέρει υψηλή ποιότητα σε εξαιρετικές τιμές και με ευκολίες πληρωμής. Κακά τα ψέματα η οικονομική κρίση, αναγκάζει τον κόσμο να «μαζευτεί» οικονομικά και να μειώνει τα έξοδα του. Πόσο μάλλον τις επισκευές στο αυτοκίνητο του. Θέλει να γίνει η δουλειά σωστά, αλλά και οικονομικά. Επίσης θέλει να πάρει μία έκπτωση ή και να πληρώσει σε δόσεις, αν η ζημιά είναι μεγάλη.
 10. Προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση, δηλαδή:
 • Να τηρεί τις ώρες των ραντεβού
 • Να τηρεί τις ημερομηνίες παράδοσης που δίνει
 • Να παρέχει υπηρεσίες άνεσης, όπως αυτοκίνητο αντικατάστασης ή car delivery
 • Να προσφέρει δωρεάν εποχικούς ελέγχους
 • Προετοιμασία για έλεγχο ΚΤΕΟ
 • Έλεγχο σε κάποιο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, που θα θέλει να αγοράσει κάποιος πελάτης του
 • Να δίνει συμβουλές καλής συντήρησης, δωρεάν και πέρα από την επισκευή του αυτοκινήτου
     11. Δημιουργεί ένα φιλικό και άνετο περιβάλλον για τον πελάτη.

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 • Πάνος

  Σαν κάτοχος παλιού Ι.Χ. έχω να πω, πως όσο ίσχυαν οι εγγυήσεις, δεν είχα παράπονο από τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, παρά μόνο τις υψηλότατες χρεώσεις. Από τα υπόλοιπα συνεργεία, ούτε ένα αξιόπιστο! Κακοτεχνίες, ψεύτικες χρεώσεις και αναξιοπιστία σε όλα! Πλέον το αυτοκίνητο κάνει Service στην επαρχία, όπου τα συνεργεία δεν έχουν πολλά περιθώρια να εξαπατήσουν τον πελάτη

    3

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • Online ραντεβού - άριστοι έλεγχοι!

  ΙΚΤΕΟ Πήγασος: Σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Δωρεάν έλεγχος ταξιδιού. Παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας δωρεάν. Υπερσύγχρονα μηχανήματα και άριστος τεχνικός έλεγχος του αυτοκινήτου.
  2102388333 Περισσότερα
 • Τα πάντα για το αυτοκίνητο!

  Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά  Περισσότερα
 • Κορυφαίο service σε τιμές που συμφέρουν

  Στη Dakis Service Tech θα βρεις άμεση και οριστική λύση για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιάζει το αυτοκίνητό σου. Επαγγελματισμός και ταχύτατα αποτελέσματα σε ανταγωνιστικές τιμές.
  2109029056 Περισσότερα
 • Για πρώτη φορά στην Ελλάδα

  Η «CarbonOff» παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την μέθοδο καθαρισμού κινητήρων από επικαθίσεις ιζημάτων άνθρακα, HHO Engine Carbon Cleaning System,  η οποία επιτυγχάνεται εύκολα, μέσα σε είκοσι λεπτά της ώρας, με ελάχιστο κόστος, χωρίς λύσιμο της μηχανής και χωρίς χημικά, με την χρήση ειδικών μηχανών υψηλής τεχνολογίας.
  6936984320 Περισσότερα
 • Αναλαμβάνει τα πάντα εκ μέρους σας!

  Auto Color: Γενικό Συνεργείο στο Νέο Ηράκλειο Αττικής. Γρήγορο, αξιόπιστο και εγγυημένο Service - εργασίες Φανοποιίας- Βαφές αυτοκινήτου. Συνεργάζεται με όλες τις Ασφαλιστικές. Aναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες αποζημίωσης ! Τηλεφωνικά ραντεβού στο:
  2102810515 Περισσότερα
 • Αξιόπιστες λύσεις για diesel!

  H DIESEL TECH CENTER προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διάγνωσης, επισκευής και πώλησης αντλιών - μπεκ και τουρμπινών. Επενδύει συνέχεια σε εξοπλισμούς και διαθέτει πλούσια αποθήκη ανταλλακτικών. 2721020010 Περισσότερα
 • Στην DPF Eco Cleaning θα βρεις:

  Υπερσύγχρονος εξοπλισμός τελευταίας γενιάς. Αναγέννηση σε ποσοστό 98%. Επαναφορά του Dpf στην αρχική του κατάσταση. 2316004004 Περισσότερα
 • Τέλειο service με...εξειδικευση!

  Το εξειδικευμένο συνεργείο Παπάζογλου Γιάννης παρέχει εγγυημένες διεργασίες service σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές. Η πολυετής εμπειρία στα diesel και η εξειδίκευση σε μοντέλα Volkswagen, Audi, Skoda και Seat καθιστούν το συνεργείο μια εξαιρετική επιλογή. Το έμπειρο προσωπικό σας περιμένει για να επιλύσει όλες σας τις απορίες. (Τηλ: 2130273210) 2130273210 Περισσότερα
 • Εξοπλισμός συνεργείων κορυφαίας ποιότητας

  Η Βenzer Ηellas δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στην εμπορία εξοπλισμών συνεργείου. Από τον Οκτώβριο του 2016 αντιπροσωπεύει κατά αποκλειστικότητα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια τον καταξιωμένο Γερμανικό οίκο στο χώρο των μηχανημάτων συνεργείου Weber GmbH.
  2105317545 Περισσότερα
 • Ολοκληρωμένες λύσεις για diesel κινητήρες!

  Η Diesel Tech προσφέρει Service & έλεγχο αντλιών πετρελαίου σε όλους τους τύπους, service & έλεγχο turbo, service & έλεγχο common rail και προγράμματα ανταλλαγών αντλιών πετρελαίου-ψεκασμού.
    2310684455 Περισσότερα

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ελεύθερο Κείμενο
Κατηγορία/Υποκατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός