Ποιο συνεργείο είναι κατάλληλο για το αυτοκίνητό σου;

14930 Επισκέψεις στο άρθρο

Δες 3 σημαντικά tips για να είσαι σίγουρος ότι έκανες καλή επιλογή.

ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
SLR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. (ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ)
Αρχικά ρωτάς

Πρόκειται για τακτική, που ακολουθείται από πολλούς ιδιοκτήτες οχημάτων. Πολλές φορές, κάποιος επισκέπτεται ένα συνεργείο επειδή του συστήθηκε από κάποιο φίλο ή γνωστό. Είναι κάτι που βοηθά πολύ στην επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι απόλυτα την κρίση του ατόμου το οποίο ρώτησες, ότι δηλαδή η άποψη του προχωράει πέρα από την «επιφάνεια» του συνεργείου.

Κάνε μια επίσκεψη στο συνεργείο και μίλησε σε κάποιον από τους μηχανικούς ώστε να πάρεις μια γεύση του ενθουσιασμού και των γνώσεων του προσωπικού εκεί, καθώς και του επιπέδου των υπηρεσιών.

Μάθε αν κάποιος γνωστός σου είχε εμπειρία με κάποια από τα συνεργεία που σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις και διάβασε επίσης κριτικές από πελάτες, τις οποίες μπορείς συνήθως να βρεις στο διαδίκτυο. Η φήμη είναι πολύ σημαντική και είναι συχνά καλύτερο να πληρώσεις κάτι παραπάνω, για να πας το αυτοκίνητό σου σε ένα συνεργείο με αποδεδειγμένα καλή φήμη.

Δες τις τιμές

Μπορείς να τηλεφωνήσεις σε άλλα συνεργεία και να ρωτήσεις πόσο κοστίζει η επισκευή (ανταλλακτικά και εργασία), για την οποία άφησες το αυτοκίνητό σου σε κάποιο συνεργείο. Βέβαια, χωρίς να δουν το αυτοκίνητοθα σου δώσουν μόνο απλή εκτίμηση του κόστους. Ωστόσο, θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις μία ιδέα για το αν στο συνεργείο που θα πας, τιμολογούν παραπάνω ή όχι.

«Τέσταρε» την ειλικρίνεια τους

Ένας τρόπος για να διαπιστώσεις αν ο άνθρωπος απέναντί σου είναι ειλικρινής, είναι να τον ρωτήσεις για το κόστος κάποιας επισκευής ή για τη βλάβη που έχει το αυτοκίνητό σου αφού πριν έχεις κάνει την απαραίτητη έρευνα και γνωρίζεις σίγουρα την απάντηση.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών