Ανυψωτικό μηχάνημα

Ανυψωτικό μηχάνημα

Γρύλλος ανυψωτικού

Ο έλεγχος στο ανυψωτικό μηχάνημα

14157 Επισκέψεις στο άρθρο

Κατόπιν. Έχουμε τον έλεγχο στο ανυψωτικό μηχάνημα. Εδώ το αυτοκίνητο υποβάλλεται σε όλους τους απαραίτητους οπτικούς ελέγχους που έχουν να κάνουν με τα φλας τα πίσω φώτα τα φώτα στοπ κλπ. γίνεται ανύψωση του αυτοκινήτου και οπτικά ή με την βοήθεια του τζογόμετρου (μηχανισμός που υδραυλικά μετακινεί τους τροχούς) γίνεται εύρεση τυχόν τζόγων στο σύστημα ανάρτησης. Με την βοήθεια του γρύλλου σηκώνουμε τους άξονες του αυτοκινήτου και χειροκίνητα εξετάζουμε τους τζόγους του συστήματος διεύθυνσης. Οπτικά εξετάζονται όλα τα εξαρτήματα που βρίσκονται στον κάτω από το αυτοκίνητο χώρο όπως σωληνάκια φρένων σύστημα εξάτμισης το δοχείο καυσίμου και σωληνώσεις του κλπ.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου παίρνουμε 3 φωτογραφίες του αυτοκινήτου, μια στο χώρο ελέγχου καυσαερίων μία μετά την αυτόματη γραμμή (πίσω όψη αυτοκινήτου) και μία στο ανυψωτικό οι οποίες αποστέλλονται στο υπουργείο μαζί με τα αποτελέσματα του τεχνικού ελέγχου.
Ακολουθούμε μια αξιόπιστη και γρήγορη διαδικασία η οποία εξασφαλίζει ασφάλεια στον κάτοχο του οχήματος
(τόσο έναντι του εαυτού του και του κοινωνικού του περιβάλλοντος, όσο και έναντι του νόμου).

Πρόσθετα λειτουργούμε και συμβουλευτικά (πολλές φορές οι έμπειροι τεχνικοί μας «βλέπουν» και άλλα εν δυνάμει προβλήματα π.χ. σε αυτοκίνητα «που καβαλάνε πεζοδρόμια» συχνά, και συμβουλεύουν τους κατόχους τους για τα μέτρα που πρέπει να λάβουν ώστε να μην κινδυνεύουν από ατύχημα ή μεγαλύτερη και πιο κοστοβόρα μελλοντική ζημιά).

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

PEDIS CAR SERVICE - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΔΗΣ
Π. & Α. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Ο.Ε.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ