Αν και ο έλεγχος ΚΤΕΟ είναι υποχρεωτικός για τους οδηγούς, η επιλογή του ΚΤΕΟ στο οποίο θα «περάσουν» το αυτοκίνητό τους γίνεται με σημαντικά κριτήρια.

Αν και ο έλεγχος ΚΤΕΟ είναι υποχρεωτικός για τους οδηγούς, η επιλογή του ΚΤΕΟ στο οποίο θα «περάσουν» το αυτοκίνητό τους γίνεται με σημαντικά κριτήρια.

Τι λένε όσοι περνούν ΚΤΕΟ;

6019 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι άνετες-σύγχρονες εγκαταστάσεις, η ευγένεια στην υποδοχή & ο επαγγελματισμός στην τεχνική εξυπηρέτηση. Αυτά μετράνε όταν περνάς ΚΤΕΟ. Τα δώρα και οι εκπτώσεις δεν είναι απαραίτητα. Απλά προσθέτουν "πόντους ικανοποίησης" στον κουρασμένο από "υποχρεώσεις χωρίς δικαιώματα" μέσο κάτοχο αυτοκινήτου.

ΜΠΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΜΑΤΘΑΙΟΥ - ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Δεν τα λέμε εμείς. Τα λένε οι ίδιοι οι κάτοχοι αυτοκινήτου που περνάνε υποχρεωτικά από τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ) με βάση την νομοθεσία (που τους αναθέτει κοινωνικό ρόλο συμβολής τους στην οδική ασφάλεια). Στην digital εποχή μας που οι δυνατότητες να εκφραστεί ο πολίτης-πελάτης για ότι βιώνει, είναι πάμπολλες, το "digital word of mouth" ανεβάζει ή κατεβάζει τους δείκτες ικανοποίησης και πιστότητας προς μία μάρκα, μία επιχείρηση κοκ.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »


Το ίδιο –προφανώς- ισχύει και για τις υπηρεσίες ΚΤΕΟ. Υπηρεσίες που επιλέγονται προαιρετικά ως ένα βαθμό (αν μιλάμε για εκούσιο έλεγχο) μα κυρίως υποχρεωτικά (περιοδικά, με βάση την ηλικία του αυτοκινήτου κάθε κατόχου).

Μπορεί το να μην περάσουν τον έλεγχο ΚΤΕΟ, να μην αποτελεί μία δυνατότητα επιλογής των οδηγών, μα σίγουρα η επιλογή του ΚΤΕΟ στο οποίο θα πάνε για «να το περάσουν», είναι δική τους 100%. Το πώς επιλέγουν εμείς στο Autotriti το έχουμε αναδείξει πολλά χρόνια τώρα (με έρευνες μας). Πλέον όμως «το λένε και μόνοι τους». Σε mails που μας στέλνουν, στα social media, στους φίλους και τους γνωστούς τους. 

Τι ικανοποιεί τον κουρασμένο από "υποχρεώσεις" μέσο κάτοχο αυτοκινήτου

- χαμόγελο, ευγένεια,  κερδίζουν
- σε χρόνο dt, με cool αναμονή, ευχαριστούν
- συμβουλές τι να προσέχουν, εκτιμώνται
- hi score πιστότητας (το αποτέλεσμα)

Εντύπωση προκαλεί πως όταν αναφέρονται στις θετικές εμπειρίες τους από την εξυπηρέτηση του ΚΤΕΟ "τους", σπάνια αναφέρουν την χρέωση (που κυμαίνεται με διαφορά λίγων ευρώ σε κάποιες περιπτώσεις) ή τα ‘δώρα" (που κάποια ΚΤΕΟ προσφέρουν κατά περιόδους).

Οι άνετες-σύγχρονες εγκαταστάσεις, η ευγένεια στην υποδοχή & ο επαγγελματισμός στην τεχνική εξυπηρέτηση. Αυτά μετράνε όταν περνάς ΚΤΕΟ

Στην έρευνα μας, αυτόν τον μήνα, σταχυολογήσαμε και σας παρουσιάζουμε κάποια σχόλια κατόχων αυτοκινήτου που εξυπηρετήθηκαν από το Ι.ΚΤΕΟ"Ηνίοχος" 
(το οποίο διαθέτει 2 σύγχρονα κέντρα στην Αττική).

 

Τι λένε οδηγοί που εξυπηρετήθηκαν σε ΚΤΕΟ Ηνίοχος

Τι λένε οδηγοί που εξυπηρετήθηκαν σε ΚΤΕΟ Ηνίοχος

    Xαμόγελο, τεχνογνωσία, ταχύτητα, ευχάριστη παρότι μικρή αναμονή. Μα ας δούμε περισσότερα από τα σχόλια τους. Τι ακριβώς τι λένε οδηγοί που επέλεξαν να περάσουν έλεγχο από ΚΤΕΟ Ηνίοχος.

    Εξαιρετικές ολοκαίνουριες εγκαταστάσεις με 3 σειρές ελέγχου, ευγενικό προσωπικό και πολύ γρήγορο - αξιόπιστο έλεγχο. Η διαδικασία αναμονής είναι σε έναν υπέροχο χώρο παρόμοιο καφετέριας όπου σου κερνάνε καφέ και περνάει ευχάριστα ο χρόνος αναμονής. Γρήγορη κι εύκολη πρόσβαση μέσω Εθνικής οδού χωρίς να συναντάς κίνηση.


    Είναι η αλυσίδα ΚΤΕΟ που εμπιστεύομαι τα τελευταία χρόνια. Το συγκεκριμένο ήταν δίπλα στη δουλειά και παρ' όλο που μεταφέρθηκε σε νέες εγκαταστάσεις, απλά ακολούθησα. 


    Γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, άρτιος τεχνικός έλεγχος με σαφήνεια στις τυχόν παρατηρήσεις.
    ες
    ¶ρτιες εγκαταστάσεις, κλείσιμο ραντεβού ηλεκτρονικά, γρήγορη και φιλική εξυπηρέτηση, προσεκτικός έλεγχος του αυτοκινήτου.

    Εξαιρετικό όλο το προσωπικό της! Σίγουρα από εδώ και πέρα μόνο κτεο Ηνίοχος!!

    Δεν έχω πάει ποτέ σε άλλο ΚΤΕΟ αλλά δεν βλέπω και το λόγο να το κάνω. Συνέπεια και γρήγορα ραντεβού, ευγένεια και επαγγελματισμος. Το συστήνω ανεπιφύλακτα αν και οι καινούριες εγκαταστασεις είναι λίγο δύσκολο να τις βρεις χωρίς GPS. Αξίζει όμως σίγουρα το κόπο.

    Ευγενικό προσωπικό! Η διαδικασία του κτεο γίνεται πολύ γρήγορα και η αναμονή είναι ευχάριστη σε ένα φιλικό και καθαρό περιβάλλον. Μέχρι να παραγγείλεις τον καφέ που σου προσφέρουν το όχημα είναι έτοιμο! Επίσης βρίσκεις πολύ εύκολα ραντεβού.

    Πολύ ευγενικές οι κοπέλες. Ο τεχνικός επίσης ευγενέστατος και αναλυτικότατος. Μένω πολύ μακριά αλλά πηγαίνω χρόνια εκεί και πάντα φεύγω ευχαριστημένος. Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον ζητάει σωστή εξυπηρέτηση, επαγγελματισμό αλλά και ευγένεια, κάτι το οποίο σπανίζει πλέον.

    Σύγχρονος χώρος με λειτουργική σχεδίαση. Εύκολη πρόσβαση και άψογη εξυπηρέτηση. Στα συν η δυνατότητα να κανονιστεί ραντεβού μέσω εφαρμογής, το οποίο όμως επιβεβαίωσε η εταιρεία με τηλεφωνική κλήση. Μακάρι όλες οι επιχειρήσεις να έπαιρναν τέτοιες πρωτοβουλίες!

    Αρκετά καλοί άνθρωποι που προσπαθουν, το αυτοκίνητο το ελέγχουν εξονυχιστικά. Μπράβο! Απλά θα ήθελα να το βλέπω σε οθόνη τη διαδικασία που βρίσκεται και τι κάνουν. 

    Με βολεύει γιατί είναι το ποιο κοντινό στο σπίτι μου κ πήγα να το δοκιμάσω,έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την εξυπηρέτηση κ το περιβάλλον,θα πάω κ τα άλλα οχήματα μου εκεί για να έχω κ μια καλύτερη εικόνα.
    τέλεια βαθμολογία.

    Γρηγορο ευκολο, ωραίος χώρος ,οι εργαζόμενοι εξυπηρετικοτατοι και ευγενικοί (γιαυτο και 4 αστερια) αν δεν ηταν και η χρέωση 50 ευρω για ενα απλο επιβατικό θα ηταν μια χαρα. 

    Καλή εξυπηρέτηση λίγο απρόσωπη θα έλεγα. Καλός χώρος αναμονής. Κατατοπιστικοι οι τεχνικοί. Στην Κηφισιά έχει ποιο εύκολη πρόσβαση από την Μεταμόρφωση.

     

    Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το »

    προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

    • AUTOVISION

      AUTOVISION

      Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
       10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ