Value for money service αυτοκινήτου

6380 Επισκέψεις στο άρθρο

H AutoKalogeras προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης σε όλα τα αυτοκίνητα. Διαθέτει έμπειρο προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό ενώ εδρεύει για πάνω από 30 χρόνια στο χώρο.

VAG DYNAMICS BY KOLIAS
ΑΦΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε. - ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΙΩΝΙΑ
Κάθετη Μονάδα Αυτοκινήτου Auto Kalogeras
AutoKalogeras δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου εδώ και 30 χρόνια. Διαθέτει 3 ολοκληρωμένες μονάδες αυτοκινήτου στην Θεσσαλονίκη καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των πελατών της.   Σε κάθε μία απο τις μονάδες θα  βρείτε συνεργείο αυτοκινήτων, βαφείο & φανοποιείο, όπου  με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό αναλαμβάνει κάθε εργασία στο όχημα σας και την ολοκληρώμενη με πολύ υψηλές προδιαγραφές ποιότητας εργασιών.

Τα συνεργεία AutoKalogeras είναι δύο πολυχώροι πλήρος εξοπλισμένοι για να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το στο αυτοκίνητο σας.

Στα συνεργεία αυτοκίνητων AutoKalogeras μπορείτε να προγραμματίσετε οποιαδήποτε συντήρηση για το όχημα σας. Η συντήρηση γίνετε πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και πραγματοποιείτε μετά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας, με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και το κατάλληλο προσωπικό. Κατανοώντας απόλυτα την σημασία της σωστής συμπλήρωσης του βιβλίου συντήρησης του αυτοκινήτου σας, σφραγίζουν και υπογράφουν πάντα τις εργασίες που έχουν γίνει στο αυτοκίνητο σας εντός του συνεργείου εξασφαλίζοντας έτσι και την εγγύηση του κατασκευαστή. Σε κάθε service αυτοκινήτου παρέχετε δωρεάν έλεγχος του οχήματος σας σε 16 σημεία και εγγύηση των εργασιών. 

Συνεργείο αυτοκινήτου που ξεχώρισε στον πρώτο μήνα της έρευνας, τα Καλύτερα Συνεργεία 2021
     
                         

Στις παροχές των υπηρεσιών του συνεργείου AutoKalogeras θα βρείτε:
ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ

Επιδιορθώση κάθε ζημίας στο αυτοκινήτου σας, εξοπλισμένοι με σύγχρονες καλίμπρες και συστήματα μέτρησης το επαναφέρουν στην αρχική του κατάσταση.

ΒΑΦΕΙΟ
400τμ με 2 οικολογικούς φούρνους, φασματογράφο και ολα τα απαραίτητα εργάλεια αναλαμβάνουν την πιο απαιτητική βαφή.

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ
Συντήρηση & Επισκευή του αυτοκινήτου σας με τα πιο σύγχρονα εργαλεία, εξειδικευμένο προσωπικό, εγγύηση εργασιών σε ιδανικό κόστος.

ΕΛΑΣΤΙΚΑ
Μεγάλη ποιοκιλία σε ελαστικά κάθε τύπου, σε όλες τις διαστάσεις απο τους μεγαλύτερους κατασκευαστές. Το έμπειρο προσωπικό θα σας καθοδηγήσει στην σωστή επιλογή.

AIR-CONDITION
Αναλαμβάνουν την συμπλήρωση με φρέον οποιοδήποτε οχήματος καθώς επίσης τον καθαρισμό και απολύμανση του συστήματος κλιματισμού   του αυτοκίνητου σας. Τα συνεργεία διαθέτουν μηχανήματα ελέγχου κλιματισμού για ολα τα αυτοκίνητα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ
Έχοντας τα πιο σύγχρονα επώνυμα διαγνωστικά μηχανήματα μπορούν να βρούν ακριβώς απο που προέρχετε κάθε βλάβη του αυτοκινήτου σας και να την διορθώσουν άμεσα. Επισης μεσω των ειδικών συνεργατών εγκαθιστούν βελτιωτικά προγράμματα. Τα συνεργεία της AutoKalogeras στην Θεσσαλονίκη  διαθέτουν το τελευταίο διαγνωστικό της ΤΕΧΑ συμβατό με όλα τα οχήματα.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Στην AutoKalogeras λειτουργεί τμήμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

On-line ΕΚΤΙΜΗΣΗ ζημίας του αυτοκινήτου σας
Είχατε κάποιο ατύχημα και θέλετε να εκτιμήσετε το κατά προσέγγιση κόστος επισκευής του οχήματος σας, χωρίς να δαπανάται πολύτιμο χρόνο για να έρθετε στο συνεργείο; Η AutoKalogeras σας δίνει την λύση με μια καινοτόμα υπηρεσία online μελέτης και εκτίμησης ζημίας. Το μόνο που χρειάζεται είναι να στείλετε μεσω internet μερικές ευδιάκριτες φωτογραφίες από το όχημα σας και τον αριθμό πλαισίου. Αφού λάβουν τις εικόνες σας ο υπεύθυνος του τμήματος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.


Στις εγκαταστάσεις της AutoKalogeras στην Δυτική Θεσσαλονίκη επί της οδού Εσπερίδων 19 θα βρείτε:
  • Βαφείο
  • Φανοποιείο
  • Συνεργείο
  • Ηλεκτρολογίο
  • Καθαρισμό φίλτρων DPF
  • Ελαστικά-Βουλκανιζατέρ
  • Κλείστό χώρο πάρκινγκ
Στις εγκαταστάσεις της AutoKalogeras στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην Γρ.Λαμπράκη 27 θα βρείτε:
  • Φανοποιείο
  • Συνεργείο
  • Ηλεκτρολόγο
  • Λογιστήριο

Συνεργαζόμενα Συνεργεία Auto Kalogeras
Εάν ατυχήσατε και εμπλακήκατε σε τροχαίο ατύχημα τότε η AutoKalogeras είναι εδώ για να σας παρέχει οποιαδέποτε φροντίδα χρειάζεστε από την μεταφορά του αυτοκίνητου σας στα συνεργεία μέχρι την λήψη της αποζημίωσης σας, χωρίς εσείς να ξοδεύετε τον πολύτιμο χρόνο σας.
Έχοντας τεράστια πείρα από το 1985, επισκευάζοντας πάνω από 37.000 οχήματα, με χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες και συνεργαζόμενοι με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες σας εγγυώνται πως το αυτοκίνητο σας θα επισκευαστεί με της υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας.   

Γιατί να επιλέξετε τα συνεργαζόμενα συνεργεία
  • Δεν θα καταβάλετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό, εκτός από την απαλλαγή της κάλυψης, με μείωση του ποσού απαλλαγής σε περίπτωση Ίδιων Ζημιών ανάλογα με την εταιρεία σας. 
  • Οι ζημιές επισκευάζονται υπεύθυνα καθώς τα συνεργαζόμενα συνεργεία επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια απο τις εταιρείες
  • Σας παρέχεται αυτοκίνητο αντικατάστασης εφόσον η επισκευή διαρκεί πάνω απο 2 ημέρες
  • Παραλαμβάνουν και μεταφέρουν δωρεάν το ακινητοποιημένο όχημα από τον τόπο του ατυχήματος στα συνεργεία προς επισκεύη
  • Προσφέρεται εγγύηση εργασιών.
  • Δωρεάν έλεγχος πολλαπλών σημείων
  • Πλύσιμο του οχήματος
  • Φύλαξη του οχήματος σε κλειστό περιφραγμένο χώρο
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών