Η Bosch είναι πάντα κοντά στα μέλη του δικτύου της, κάτι που φάνηκε και στη πρόσφατη ετήσια συνάντηση των συνεργείων με τα οποία συνεργάζεται.

Η Bosch είναι πάντα κοντά στα μέλη του δικτύου της, κάτι που φάνηκε και στη πρόσφατη ετήσια συνάντηση των συνεργείων με τα οποία συνεργάζεται.

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια συνάντηση του Δικτύου Bosch Service
  • Η Bosch είναι πάντα κοντά στα μέλη του δικτύου της, κάτι που φάνηκε και στη πρόσφατη ετήσια συνάντηση των συνεργείων με τα οποία συνεργάζεται.
  • Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια συνάντηση του Δικτύου Bosch Service

Πραγματοποιήθηκε η Ετήσια συνάντηση του Δικτύου Bosch Service

1821 Επισκέψεις στο άρθρο

Διεξήχθη το διήμερο 8-9 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα και μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις και οι μελλοντικές προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν τα συνεργεία.

ΒΕΚΡΗΣ ΔΗΜ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ (AUTOUNIT)
ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ Γ. ΙΩΑΝΝΗΣ

Η συνάντηση συνδυάστηκε με την Υπερειδική Διαδρομή του Rally Acropolis, όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τους πιο διάσημους οδηγούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ να διαγωνίζονται στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του Ο.Α.Κ.Α.

Στις παρουσιάσεις που ακολούθησαν την επόμενη μέρα, δόθηκε έμφαση στην τήρηση των υψηλών προδιαγραφών ποιότητας που χαρακτηρίζουν όλες τις λειτουργίες ενός Bosch Service, στην ανάγκη προσαρμογής στη ψηφιακή εποχή, καθώς και στις παγκόσμιες τάσεις που διαμορφώνουν την κινητικότητα του μέλλοντος. Ειδικά για την ηλεκτροκίνηση, έγινε εκτενής αναφορά στις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει η Bosch στον πρώτο εξοπλισμό, συμβάλλοντας έτσι στη διαμόρφωση της τεχνολογικής αλλαγής στην αγορά οχημάτων και συνεργείων.

Αναφορικά με την τεχνική υποστήριξη, η εταιρεία έχει ήδη ξεκινήσει σειρά τεχνικών σεμιναρίων για ηλεκτρικά οχήματα αποκλειστικά για τα συνεργεία Bosch Service. Τα τεχνικά σεμινάρια θα συνεχίσουν να εμπλουτίζονται με αντίστοιχη θεματολογία, με σκοπό τη θωράκιση των μελών του δικτύου ενόψει των νέων απαιτήσεων στην επισκευή οχημάτων.

Κοινοποίησέ το »

Στο πλαίσιο της συνδεδεμένης και αυτοματοποιημένης οδήγησης παρουσιάστηκε το DAS 3000, απαραίτητος εξοπλισμός για τη βαθμονόμηση συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης. Η συγκεκριμένη συσκευή χρησιμοποιείται για τη διάγνωση και τον προγραμματισμό των απαραίτητων καμερών και ραντάρ που φέρουν οι τελευταίες γενιές επιβατικών οχημάτων.

Τέλος, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αλλαγή της αρχιτεκτονικής των οχημάτων, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι, τώρα περισσότερο από ποτέ, τα συνεργεία να έχουν την Bosch, τον κορυφαίο πάροχο τεχνολογίας στον κλάδο της αυτοκίνησης, ως ισχυρό συνεργάτη στο πλευρό τους.

Τα Bosch Service αποτελούν το μεγαλύτερο δίκτυο ανεξάρτητων συνεργείων αυτοκινήτων παγκοσμίως. Με περισσότερα από 15.000 μέλη σε 150 χώρες είναι ο πλέον αξιόπιστος προμηθευτής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών συνεργείου.

Για κάθε τύπο και μοντέλο αυτοκινήτου, τα Bosch Car Service παρέχουν ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και αντίστοιχα τα Bosch Diesel Center/Service είναι οι πλέον εξειδικευμένοι συνεργάτες για τον έλεγχο και την επισκευή των συστημάτων diesel. Το μέγεθος του δικτύου και ο όγκος των οχημάτων που εξυπηρετούνται καθημερινά, δηλώνει τη γνώση και την εμπειρία που αποκτούν τα μέλη και μοιράζονται μεταξύ τους.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών