Μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα και στο service του αυτοκινήτου σου, κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές σε συνεργείο και ανταλλακτικά.

Μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα και στο service του αυτοκινήτου σου, κάνοντας τις κατάλληλες επιλογές σε συνεργείο και ανταλλακτικά.

Saving money και στο service! Πως θα το πετύχεις;

1306 Επισκέψεις στο άρθρο

Οικονομία στα πάντα! Αυτή η φράση κυριαρχεί στις συζητήσεις όλων τους τελευταίους μήνες, με το αυτοκίνητο να μην αποτελεί εξαίρεση. Λεφτά λοιπόν μπορείς να γλιτώσεις και στο service, ακολουθώντας τα παρακάτω tips.

ΑΦΟΙ ΣΙΩΤΟΥΛΗ - Ν. ΜΠΟΥΝΤΙΝΑΣ Ο.Ε. - BOSCH CAR SERVICE SIOTOULIS-BOUNTINAS
ΧΑΛΚΙΔΗΣ Β. ΘΕΟΔΩΡΟΣ - BOSCH CAR SERVICE

Η μεγάλη ακρίβεια που έχει πλήξει την χώρα μας έχει αλλάξει  τον τρόπο με τον οποίο όλοι μας τον τρόπο με τον αγοράζουμε προϊόντα και υπηρεσίες και γενικότερα το ξοδεύουμε τα χρήματά μας. Όλοι μάθαμε να μην είμαστε τόσο επιπόλαιοι με τα έξοδα και να μετράμε μέχρι και το τελευταίο ευρώ όταν θέλουμε να αγοράσουμε κάτι. Ναι όντως,  η τιμή είναι σημαντική,  ωστόσο είναι επίσης σημαντικό να μην θυσιάζουμε την ποιότητα, ειδικά όταν πρόκειται για πιο πολύτιμα περιουσιακά σας στοιχεία όπως για παράδειγμα το σπίτι και το αυτοκίνητό μας.

Όσον αφορά το δεύτερο, το αυτοκίνητο είναι μία μηχανή και όπως ισχύει για όλες, χρειάζεται να δαπανηθούν χρήματα, είτε για την χρήση του (καύσιμα) είτε και για την συντήρηση του. Όπως λοιπόν προσπαθείς να εξοικονομήσεις χρήματα για καύσιμα, το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και για το service. Φυσικά δεν εννοούμε να μην επισκευάζεις τις βλάβες! Υπάρχουν τρόποι να μειώσεις τα έξοδα της συντήρησης, οι οποίοι έχουν να κάνουν με την δική σου συνέπεια, αλλά και την κατάλληλη επιλογή συνεργείου και εμπορίας ανταλλακτικών.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Συνέχεια του άρθρου >>>

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών