Προϊόντα - Συναγερμοί - Αφιέρωμα: Συναγερμοί αυτοκινήτων

Patrol Line - Αφιέρωμα: Συναγερμοί αυτοκινήτων
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι κλοπές αυτοκινήτων, παρόλο που έχουν επιτευχθεί τεράστια άλματα στην αντικλεπτική προστασία των οχημάτων (όπως τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα immobilizer). Έτσι, ο μοναδικός τρόπος αυτο-προστασίας των ιδιοκτητών οχημάτων είναι η σωστή επιλογή συναγερμού. Πώς όμως πρέπει να επιλέγουμε συστήματα συναγερμού και τι πρέπει να προσέχουμε; Κατά την αναζήτησή αντικλεπτικού συστήματος στην αγορά, τα προϊόντα που θα βρείτε είναι πάρα πολλά, σε τιμές που ποικίλλουν. Η διαφορά των τιμών έγκειται αφενός στην επωνυμία της εταιρείας που θα επιλέξετε και αφετέρου στο πλήθος των λειτουργιών που θα διαθέτει η κεντρική μονάδα. Σε όλες τις περιπτώσεις, το σημείο στο οποίο θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία, είναι η αξιοπιστία του συναγερμού που θα εγκαταστήσετε στο αυτοκίνητό σας.

Πώς λειτουργεί ένας συναγερμός

Οι συναγερμοί διαθέτουν ραντάρ εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου που είναι σε θέση να ανιχνεύσουν τυχόν κινήσεις στο εσωτερικό του οχήματος και να ενεργοποιήσουν τη σειρήνα. Εκτός αυτού, σε όλες τις θύρες του αυτοκινήτου είναι τοποθετημένες παγίδες που ενεργοποιούνται σε περιπτώσεις βίαιου ανοίγματος. Οι συναγερμοί φέρουν επίσης, και αντικραδασμικά συστήματα, που ενεργοποιούν τη σειρήνα όταν το αυτοκίνητο κουνηθεί, από εξωτερικό παράγοντα.

Συναγερμοί και τηλεειδοποίηση

Στην περίπτωση που αναζητάτε κάτι πιο εξεζητημένο από τον συναγερμό σας, σας δίνεται η δυνατότητα επιλογής συστήματος με τηλεειδοποίηση. Αυτή η κατηγορία συναγερμών περιλαμβάνει στο τηλεχειριστήριο όπλισης-αφόπλισης μια πρόσθετη οθόνη ενδείξεων που σας ενημερώνει για μια σειρά ζητημάτων. Για παράδειγμα, μέσω ενός τέτοιου συναγερμού, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε τη λειτουργία του turbo timer, με την οποία είναι εφικτή η προθέρμανση και αποθέρμανση του αυτοκινήτου, χωρίς την παρουσία κάποιου. Τέλος, υπάρχουν και είδη συναγερμών που βρίσκονται σε συνεχή επαφή με το κινητό μας τηλέφωνο, όπου η οποιαδήποτε ενημέρωση του ιδιοκτήτη γίνεται με γραπτό μήνυμα (SMS).
ELECTRIC LIFE HELLAS A.E.B.E. Πολυμνίας 6, Γέρακας 2106925680 -
ΗΧΟΣ > Συναγερμοί
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες