• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιοδικό - Test

Μεταχειρισμένο:
 
BMW 320 4d
  

Η έκδοση της σειράς 3 με την κινητήρια μονάδα των 2 λίτρων εμφανίζει όλα εκείνα τα στοιχεία, τα οποία χαρακτηρίζουν και τους υπόλοιπους εκπροσώπους της BMW στη μεσαία οικογενειακή κατηγορία. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ξεχωρίζει χάρη στο αυξημένο πρεστίζ του (λόγω του ονόματος) αλλά και στην έμφαση που έχει δοθεί σε θέματα παθητικής ασφάλειας και υψηλής τεχνολογίας σε ένα πλήθος από τομείς. 
Η σχεδίαση του αμαξώματος είναι αναμφισβήτητα σύγχρονη, με απλές γραμμές, οι οποίες εκπέμπουν κύρος και δίνουν την εντύπωση ότι το όχημα είναι ιδιαίτερα στιβαρό. 
Στον εσωτερικό χώρο εντυπωσιάζουν η ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί αλλά και η άριστη συναρμολόγηση των διαφόρων μερών. Το ταμπλό είναι εργονομικά σχεδιασμένο και τόσο ο οδηγός, όσο και ο συνοδηγός έχουν εύκολη πρόσβαση στα χειριστήρια και τους διακόπτες της κεντρικής κονσόλας. Επιπλέον, στο τιμόνι της 320i υπάρχουν διακόπτες για τον έλεγχο του ηχοσυστήματος και του cruise control. 
Οι χώροι έχουν ικανοποιητικό μέγεθος για τη μεταφορά τεσσάρων ενηλίκων, όμως ο πέμπτος επιβάτης ενδέχεται να αντιμετωπίσει πρόβλημα με το χώρο για τα πόδια του, εξαιτίας του υψηλού τούνελ του συστήματος μετάδοσης. Ο χώρος αποσκευών είναι καλός για τα δεδομένα της μεσαίας κατηγορίας. 
Το μηχανικό σύνολο των 2,0 λίτρων, με αποδιδόμενη ισχύ που ανέρχεται σε 150 ίππους, παρουσιάζει μια πολύ γραμμική λειτουργία και είναι πρόθυμο σε όλο το φάσμα των στροφών. Στο δρόμο η BMW 320i είναι ουδέτερη και προβλέψιμη, κυρίως χάρη στην παρουσία μιας πλειάδας ηλεκτρονικών συστημάτων, όπως το ΑSC+T, το οποίο εκμηδενίζει οποιαδήποτε "προσπάθεια" για εμφάνιση υπερστροφής. Τόσο το τιμόνι, όσο και τα φρένα έχουν κορυφαία αίσθηση και ανθεκτικότητα. 

. Αξίζει για:
1. Για την μεταπωλητική αξία της.
2. Το πολύ καλό μηχανικό σύνολο το οποίο διαθέτει.
3. Την παθητική ασφάλεια την οποία προσφέρει στους επιβάτες.

 Μεταχειρισμένο:
 
BMW 320 4d
Εισαγωγή θέματος
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του θέματος