• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Περιοδικό - Test

Μεταχειρισμένο:
 
BMW 520i Touring
  

H 520i Touring διατηρεί αναλλοίωτα όλα εκείνα τα στοιχεία για τα οποία φημίζεται η Γερμανική εταιρεία. Μόνο που στην περίπτωσή της αυτό συνδυάζεται με την αυξημένη πρακτικότητα του στέισον βάγκον αμαξώματος και τη δυνατότητα της πολλαπλής διαμόρφωσης του εσωτερικού. 
Στο εσωτερικό ο αέρας της πολυτέλειας γίνεται άμεσα αντιληπτός, ενώ οι χώροι για τους επιβάτες είναι πολύ μεγάλοι και άνετοι. Όλα τα στοιχεία του εξοπλισμού άνεσης δίνουν το παρόν στην 520i, όπως και η χαρακτηριστική εργονομία, που είναι σημείο αναφοράς για τον ανταγωνισμό. Το ταμπλό έχει τη γνωστή από τα υπόλοιπα μοντέλα της εταιρείας κλίση προς τον οδηγό και όλα τα χειριστήρια είναι άμεσα προσβάσιμα.
Ο κινητήρας της 520i Touring είναι εξακύλινδρος με πολύ καλή απόδοση και εξαιρετικά ομαλή λειτουργία. Κινεί με άνεση το μεγάλο και βαρύ αμάξωμα, όντας άμεσος και με αρκετή ροπή σε μεγάλο φάσμα στροφών. Χαρακτηριστική είναι και η αθόρυβη λειτουργία του, η οποία, σε συνδυασμό με την πολύ καλή μόνωση του χώρου των επιβατών καθιστά το εσωτερικό του αυτοκινήτου απρόσβλητο από κάθε είδους θόρυβο.
Η ανάρτηση της 520i είναι τεχνολογικά πολύ εξελιγμένη και σε αυτή οφείλεται η πολύ καλή οδική συμπεριφορά του μοντέλου. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με όλα όσα έχουν να κάνουν με την παθητική ασφάλεια, γι' αυτό άλλωστε και θεωρείται πως είναι από τα πιο ασφαλή αυτοκίνητα ανεξαρτήτως κατηγορίας.

. Αξίζει για:
1. Τους διαθέσιμους χώρους.
2. Την διατήρηση της μεταπωλητικής αξίας.
3. Την Παθητική ασφάλεια την οποία παρέχει στους επιβάτες.

 Μεταχειρισμένο:
 
BMW 520i Touring
Εισαγωγή θέματος
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του θέματος