Πόσα μέτρα νομίζεις ότι χρειάζονται για να προσπεράσεις άνετα και με ασφάλεια;


Δείτε τα χειρότερα στο προσπέρασμα

58.422 Επισκέψεις στο άρθρο
Οι μετρήσεις του AutoΤρίτη μίλησαν. Δείτε τώρα ποια είναι τα χειρότερα μικρά SUV στο προσπέρασμα, τόσο σε επαρχιακό δρόμο όσο και στην εθνική.

Τα μικρά SUV βενζινοκίνητα μοντέλα, είναι η πλέον καυτή και ανερχόμενη κατηγορία στην Ελλάδα σήμερα, καθώς ταιριάζουν απόλυτα στην ελληνική πραγματικότητα.

Μη χάσετε ακόμα:

Όταν λοιπόν ψάχνουμε καινούργιο αυτοκίνητο, εκτός από το πόσο «έχει» και το πόσο «καίει», σίγουρα θέλουμε να είναι και αρκετά γρήγορο, ώστε να μας εξασφαλίζει άνετες και ασφαλείς προσπεράσεις στο ταξίδι τόσο σε επαρχιακό, όσο και σε εθνικό δρόμο. Το προσπέρασμα σε επαρχιακό δρόμο, αντιστοιχεί σε επιτάχυνση από τα 60 χλμ/ω στα 100 χλμ/ω, ενώ σε εθνικό δρόμο, αντιστοιχεί σε επιτάχυνση από τα 80 χλμ/ω στα 120 χλμ/ω.

Η λίστα των best sellers μικρών που έχουμε μετρήσει περιλαμβάνει αυτοκίνητα από 110 μέχρι 170 άλογα, και στο προσπέρασμα ισχύει, ότι ισχύει παντού: ότι πληρώνεις παίρνεις.
 
Τα χειρότερα μικρά SUV σε προσπέρασμα σε επαρχιακό δρόμο

Σύμφωνα με τις μετρήσεις του AutoΤρίτη, τα μικρά SUV μοντέλα για να ολοκληρώσουν ένα προσπέρασμα σε επαρχιακό δρόμο, χρειάστηκαν από 92 μέτρα (το καλύτερο), μέχρι 216 μέτρα (το χειρότερο). Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης σκεφτείτε ότι, το γρηγορότερο μοντέλο που έχουμε μετρήσει, το Audi R8 Spyder με 540 άλογα, χρειάζεται μόλις 40 μέτρα για αντίστοιχη προσπέραση.

Πείτε μας στα πόσα μέτρα βάζετε το δικό σας όριο και δείτε ποια είναι τα χειρότερα και ποια τα καλύτερα μικρά SUV για σας και τι τιμή έχει το καθένα από αυτά.  
Δώστε ένα νούμερο από 92 έως 216 μέτρα.


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
test center