Στο δρόμον, το αρχικό diesel Polo συμπεριφέρεται υποδειγματικά, συνδυάζοντας με μεγάλη επιτυχία την ασφάλεια με την άνεση.

Στο δρόμον, το αρχικό diesel Polo συμπεριφέρεται υποδειγματικά, συνδυάζοντας με μεγάλη επιτυχία την ασφάλεια με την άνεση.

Στον δρόμο: Ένα μικρό Golf…

38.354 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2014)

Το Polo στο δρόμο χαρακτηρίζεται και πάλι από τη στιβαρότητα του πλαισίου και τη γενικότερη σταθερότητα που προσφέρει η ρύθμιση της ανάρτησης σε συνδυασμό πάντα και με την παρουσία των διαφόρων ηλεκτρονικών βοηθημάτων ασφαλείας (ESP, διαφορικό EDL κ.λπ.). Στις στροφές, οι αντιδράσεις είναι προβλέψιμες και η ουδετερότητα εγγυημένη, με τον οδηγό να έχει στη διάθεσή του ένα στιβαρό σε αίσθηση και άμεσο τιμόνι με ηλεκτρομηχανική υποβοηθήση. 


Στον τομέα της άνεσης, η καλορυθμισμένη ανάρτηση διαχειρίζεται χωρίς πολλά προβλήματα τις ανωμαλίες του οδοστρώματος, ώστε να μην ενοχλούνται οι επιβάτες κατά το πέρασμα από αυτές. 

Πολύ καλή είναι και η αίσθηση από τα φρένα, ενώ η αποτελεσματικότητά τους είναι και σε αυτή την έκδοση πολύ καλή (37,2 μ. στο 100-0 μ.) παρότι η έκδοση Conceptline της έκδοσης της δοκιμής έρχεται με ταμπούρα πίσω έναντι δισκόφρενων στις άλλες εκδόσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto