Δείτε τη λίστα και προσθέστε και άλλες συμπεριφορές που σας σπάνε τα... νεύρα.

10 χούγια οδηγών που σπάνε νεύρα

11.203 Επισκέψεις στο άρθρο (6/8/2021)

Οι 10 πιο ενοχλητικές συμπεριφορές στο δρόμο: Ποιές σας νευριάζουν, ποιές κάνετε και εσείς;

Ανοίγουμε μια λίστα και συμπληρώστε τις δικές σας εμπειρίες από κακές συμπεριφορές στο δρόμο. Χωρίς σειρά προτεραιότητας έχουμε και λέμε:

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


#10
Οδήγηση με τα αλάρμ αναμμένα σε στυλ "εγώ ψάχνω να παρκάρω, οι από πίσω κάντε υπομονή μέχρι να βαρεθείτε". Εντάξει για λίγα μέτρα, μερικοί όμως πάνε όλο τον δρόμο έτσι, σέρνοντας την κίνηση από πίσω τους.

#9
Διπλοπαρκάρισμα "για μισό λεπτό" και οι άλλοι στριμωχτείτε μέχρι να πάρω τσιγάρα, ή και να παίξω και μια ωρίτσα τάβλι. Εντάξει, δύσκολο τα παρκάρισμα για δύο λεπτά, αλλά όταν έρθει και κολλήσει και το τρόλει από πίσω έκλεισε το σύμπαν.

#8
Αργά και αριστερά, γιατί σου λέει το όριο είναι 80, τι θες κύριε να τρέξεις παραπάνω. Οπότε αρχίζει το προσπέρασμα από δεξιά και ξεκινάει η αναρχία και οι επικίνδυνες συμπεριφορές.

#7
Προφυλακτήρα-προφυλακτήρα με 100 στην εθνική. Είναι μερικοί που δεν καταλαβαίνουν το "κρατάτε αποστάσεις" και κολλάνε στον πίσω προφυλακτήρα λες και θα σου πάρουν το "slip stream". Είναι επικίνδυνο και πολύ ενοχλητικό.

#6
Σταμάτημα πριν μπω στην εθνική. Αυτή η ράμπα που κρατάει 200-300 μέτρα πριν ενωθεί με την εθνική δεν είναι για να σταματήσεις στο τέλος της, σαν σε διασταύρωση, αλλά για να επιταχύνεις να πιάσεις την ταχύτητα κίνησης των άλλων. Αλλιώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος.

#5
Κλείσιμο διασταύρωσης. Σε έπιασε το φανάρι πριν προλάβεις να περάσεις και μπλόκαρες το κάθετο ρεύμα. Έτυχε την πρώτη φορά. Την επόμενη; Μπορείς να προβλέψεις αν θα περάσεις ή όχι με τόση κίνηση και να μείνεις λίγο πίσω, αν σε πιάσει κόκκινο μην κόψεις τους κάθετους. Δεν φταίνε σε τίποτα.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
OPEL