Citroen C1

87.507 Επισκέψεις στο άρθρο
Citroen C1
4 Φωτογραφίες »

Τι είναι;
Το Citroen C1 αποτελεί το τρίτο μέλος της οικογένειας των μίνι που προέκυψε από την συνεργασία της Toyota με τον όμιλο PSA. Βρισκόμενοι πλέον στην δεύτερη γενιά της «τριλογίας», το C1 είναι όμορφο με έντονα νεανικό χαρακτήρα, ευχάριστο στην οδήγηση και απολαυστικό στην πόλη, ενώ προσφέρει πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης.  
 
Η γκάμα του
To Citroen C1 προσφέρεται στα 9.988 ευρώ στην βασική έκδοση Live με τον 1,0 λτ. κινητήρα των 69 ίππων. Πέραν αυτής διατίθεται σε άλλες 5 πιο πλούσιες εξοπλιστικές εκδόσεις, ενώ διατίθεται και με πιο ισχυρό κινητήρα 1,2 λίτρων απόδοσης 82 ίππων. 
 
Τι προσφέρει;
Στη βασική έκδοση Live το C1 διαθέτει μεταξύ άλλων 6 αερόσακους, αιρ κοντίσιον, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ηχοσύστημα με MP3 2 ηχείων και υποδοχή USB. 

Πως πάει;
Ο τρικύλινδρος 1.000άρης κινητήρας του C1, παρουσιάζει μια μικρή τραχύτητα στη λειτουργία του και κυρίως σε χαμηλές στροφές περιστροφής, χωρίς ωστόσο να ενοχλεί με τους κραδασμούς του. Στην πράξη το μηχανικό σύνολο παρουσιάζει «ζωντάνια»  και θετικό τράβηγμα από χαμηλά και χαρίζει καλές επιδόσεις στο ελαφρύ αμάξωμα του C1 αλλά και οικονομία. Στο δρόμο είναι ευχάριστο και ασφαλές, με κύρια χαρακτηριστικά του την άνεση και την ευελιξία του. 

Πως είναι μέσα;
To εσωτερικό του Citroen διαθέτει έντονα νεανικό χαρακτήρα και σύγχρονο διάκοσμο, με την ποιότητα να είναι καλή και το φινίρισμα προσεγμένο, παρά τα σκληρά πλαστικά που χρησιμοποιούνται. Οι χώροι ικανοποιούν 4 επιβάτες μέσου ύψους, με το χώρο αποσκευών να έχει όγκο 196 λίτρων. 

Τι παίρνεις; Trendy χαρακτήρα

Σελίδα 110+1 μοντέλα με 10.000 ευρώ
Σελίδα 2Citroen C1
Σελίδα 3Dacia Sandero
Σελίδα 4Fiat Panda
Σελίδα 5Hyundai i10
Σελίδα 6Kia Picanto
Σελίδα 7SEAT Mii
Σελίδα 8Skoda Citigo
Σελίδα 9Suzuki Celerio
Σελίδα 10Toyota Aygo
Σελίδα 11smart ForTwo coupe
Σελίδα 12Volkswagen up!
Mercedes
test center