Dacia Sandero

87.522 Επισκέψεις στο άρθρο
Dacia Sandero
4 Φωτογραφίες »

Τι είναι;
Το Dacia Sandero είναι το μοναδικό μικρό αυτοκίνητο που μπορεί να αποκτήσει κανείς με κόστος λιγότερο των 10.000 ευρώ. Το φθηνότερο μικρό διακρίνεται για τους καλούς του χώρους και την άνετη οδική του συμπεριφορά και διαμορφώνει ένα εξαιρετικό Value for Money ενώ απευθύνεται σε αυτόν που αναζητά την οικονομία σε κίνηση και χρήση.
 
Η γκάμα του
Το Dacia Sandero είναι αποκλειστικά 5θυρο και κοστίζει λιγότερο από 10.000 ευρώ στην βασική του έκδοση με 1,2 λτ. βενζινοκινητήρα. Πέραν της Life, διαθέτει άλλο ένα επίπεδο εξοπλισμού, ενώ υπάρχει και η αρκετά πιο ακριβή με crossover χαρακτηριστικά έκδοση, Stepway. Διατίθεται επίσης και με 1,5 λτ. diesel κινητήρα 90 ίππων. 
 
Τι προσφέρει;
Στην έκδοση Life το Sandero διαθέτει λιτό επίπεδο εξοπλισμού, περιλαμβάνοντας 4 αερόσακους, αιρ κοντίσιον, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και ηλεκτρικό κλείδωμα θυρών. 

Πως είναι μέσα;
Το εσωτερικό του Sandero ειδικά στην βασική έκδοση που συναντάμε σε αυτή την τιμή, είναι λιτό παρά την ύπαρξη ανοιχτόχρωμων επενδύσεων, που δημιουργούν μια ελαφρώς πιο ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα σκληρά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί κρίνονται ικανοποιητικά από πλευράς ποιότητας, παρότι δε λείπουν κάποιες ατέλειες στο φινίρισμα. Μέτρια είναι και η συνολική εργονομία. Οι χώροι από την άλλη είναι ιδιαίτερα καλοί τόσο για 3 επιβάτες στο πίσω κάθισμα όσο και για αποσκευές, με όγκο 320 λίτρα. 

Πως πάει;
Ο κινητήρας των 75 ίππων του Sandero συνδυάζεται με αραιής κλιμάκωσης 5τάχυτο κιβώτιο και είναι απλώς επαρκής για τις καθημερινές μετακινήσεις (επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 14,0 δλ. και τελική 160 χλμ./ώρα). Στο δρόμο το Sandero διακρίνεται για την άνεση που προσφέρει μέσω της μαλακής ρύθμισης της ανάρτησής του.

Τι παίρνεις; Χώρους και άνεση

Σελίδα 110+1 μοντέλα με 10.000 ευρώ
Σελίδα 2Citroen C1
Σελίδα 3Dacia Sandero
Σελίδα 4Fiat Panda
Σελίδα 5Hyundai i10
Σελίδα 6Kia Picanto
Σελίδα 7SEAT Mii
Σελίδα 8Skoda Citigo
Σελίδα 9Suzuki Celerio
Σελίδα 10Toyota Aygo
Σελίδα 11smart ForTwo coupe
Σελίδα 12Volkswagen up!
ELASTIKA 2024
OPEL