SEAT Mii

87.519 Επισκέψεις στο άρθρο
SEAT Mii
4 Φωτογραφίες »

Τι είναι;
Το SEAT Mii είναι το φθηνότερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς και ένα πολύ ικανό εργαλείο πόλης, που προσφέρει καλούς -αναλογικά με τις διαστάσεις του- χώρους, ευχάριστη οδική συμπεριφορά και οικονομικό προφίλ.
 
Η γκάμα του
To Μii διατίθεται σε 3θυρο ή 5θυρο αμάξωμα και σε 3 επίπεδα εξοπλισμού. Εφοδιάζεται με κινητήρα 1,0 λίτρου (60 ίππων), ενώ εκτός της έκδοσης με το αυτόματο κιβώτιο, όλες βρίσκονται στο χρηματικό όριο των 10.000 ευρώ που εξετάζουμε. 
 
Τι προσφέρει;
Το Μii είναι λιτό σε εξοπλισμό στην βασική και πιο φθηνή έκδοση, περιλαμβάνοντας εκτός των 6 αερόσακων, μόνον αιρ κοντίσιον από τα σημαντικότερα στοιχεία εξοπλισμού. Στην αμέσως επόμενη έκδοση Style διαθέτει επιπλέον ηλεκτρικά παράθυρα, ηχοσύστημα και ζάντες αλουμινίου με το κόστος του -πάλι με έκπτωση-, να ανέρχεται στα 8.940 ευρώ στο τρίθυρο αμάξωμα.
 
Πως πάει;
Το SEAT Mii καταφέρνει να κρύβει πως είναι ένα μίνι, θυμίζοντας μεγαλύτερο αυτοκίνητο με πολύ καλή ποιότητα κύλισης, καλό «πάτημα» και στιβαρή αίσθηση. O κινητήρας των 60 ίππων είναι οριακά επαρκής (0-100 χλμ./ώρα σε 14,1 δλ.) για τις μετακινήσεις του είναι όμως αρκετά οικονομικός.

Πως είναι μέσα;
Το εσωτερικό του SΕΑΤ Mii είναι λιτό σε σχεδίαση, αλλά γεροδεμένο, καλοφινιρισμένο και χωρίς κάποιο μεγάλο εργονομικό ατόπημα. Η ποιότητα είναι καλή παρά την αποκλειστική χρήση σκληρών πλαστικών, ενώ καλή είναι και η εργονομία του. Στο πίσω κάθισμα του Mii θα καθίσουν δύο ενήλικες χωρίς να στριμωχθούν, ενώ ο χώρος αποσκευών των 251 λίτρων αντιστοιχεί σε μικρό και όχι σε μίνι μοντέλο.

Τι παίρνεις; Eυελιξία, χώρους, οικονομικό χαρακτήρα

Σελίδα 110+1 μοντέλα με 10.000 ευρώ
Σελίδα 2Citroen C1
Σελίδα 3Dacia Sandero
Σελίδα 4Fiat Panda
Σελίδα 5Hyundai i10
Σελίδα 6Kia Picanto
Σελίδα 7SEAT Mii
Σελίδα 8Skoda Citigo
Σελίδα 9Suzuki Celerio
Σελίδα 10Toyota Aygo
Σελίδα 11smart ForTwo coupe
Σελίδα 12Volkswagen up!
Hyundai
NISSAN