Skoda Citigo

87.510 Επισκέψεις στο άρθρο
Skoda Citigo
4 Φωτογραφίες »

Τι είναι;
Το αδελφό των Mii και up! μοντέλο για λογαριασμό της Skoda είναι το Citigo. Όπως και τα υπόλοιπα της «τριλογίας» προβάλλει στα κύρια χαρακτηριστικά του τον αστικό του και ευχάριστο οδηγικά χαρακτήρα, τα καλά επίπεδα χώρων αναλογικά με τις διαστάσεις του και τον οικονομικό του χαρακτήρα.
 
Η γκάμα του
Το Citigo διατίθεται αποκλειστικά σε 5θυρο τύπο αμαξώματος και διαθέτει 3 εκδόσεις εξοπλισμού που συνδυάζονται με τον 1.000άρη κινητήρα των 60 ίππων. Υπάρχει και σε έκδοση φυσικού αερίου-βενζίνης με το κόστος της ωστόσο να είναι πέραν του ποσού που εξετάζουμε. 
 
Τι προσφέρει;
Χωρίς να ξεπερνά τα 10.000 ευρώ, το Citigo διατίθεται στις δυο από τις 3 εκδόσεις εξοπλισμού. Στη βασική (Active) που κοστίζει 9.550 ευρώ διαθέτει 4 αερόσακους, αιρ κοντίσιον και ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, ενώ η έκδοση Ambition των 9.950 ευρώ προσφέρει επιπλέον ηχοσύστημα με MP3, φώτα ημέρας LED , λεπτομέρειες εξωτερικά στο χρώμα του αμαξώματος κ.α.

Πως πάει;
O κινητήρας του Citigo κινεί θετικά το ελαφρύ αμάξωμα με κύριο χαρακτηριστικό του ωστόσο να είναι η οικονομία. Στην πόλη ελίσσεται και παρκάρει με ευκολία, ενώ στον ανοιχτό δρόμο είναι αρκούντως σταθερό και απόλυτα ασφαλές.

Πως είναι μέσα;
Στο εσωτερικό του το Skoda Citigo είναι ευχάριστο με νεανικό σχεδιαστικό προφίλ, ενώ η ποιότητα κατασκευής κρίνεται πολύ καλή για τα δεδομένα της κατηγορίας και της τιμής του. Οι χώροι είναι καλοί για 4 επιβάτες με τον χώρο αποσκευών να έχει όγκο 251 λίτρων και να κρίνεται πολύ καλός.

Τι παίρνεις; Eυελιξία, trendy προφίλ, οικονομία

Σελίδα 110+1 μοντέλα με 10.000 ευρώ
Σελίδα 2Citroen C1
Σελίδα 3Dacia Sandero
Σελίδα 4Fiat Panda
Σελίδα 5Hyundai i10
Σελίδα 6Kia Picanto
Σελίδα 7SEAT Mii
Σελίδα 8Skoda Citigo
Σελίδα 9Suzuki Celerio
Σελίδα 10Toyota Aygo
Σελίδα 11smart ForTwo coupe
Σελίδα 12Volkswagen up!
Mercedes
moto