Suzuki Celerio

87.517 Επισκέψεις στο άρθρο
Suzuki Celerio
4 Φωτογραφίες »

Τι είναι;
Το Suzuki Celerio αντικαθιστά το Αlto και το Splash στην ευρωπαϊκή αγορά και είναι ένα από τα πιο ικανά αυτοκίνητα πόλης. Προσφέρει καλούς εσωτερικούς χώρους και πρακτικό χαρακτήρα ενώ διακρίνεται για τις λιτές γραμμές του αμαξώματός του σχεδιαστικά. 
 
Η γκάμα του
Το Celerio είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε 5θυρο αμάξωμα και διατίθεται σε δύο εκδόσεις εξοπλισμού οι οποίες είναι κοντά στις 10.000 ευρώ που έχουμε θέσει ως όριο. Ο κινητήρας που τις εφοδιάζει είναι κοινός και πρόκειται για τον 1.000άρι των 68 ίππων.
 
Τι προσφέρει;
Στη βασική έκδοση GL το Celerio κοστίζει 9.780 ευρώ με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 4 αερόσακους, αιρ κοντίσιον και ηχοσύστημα με MP3. Η ακριβότερη έκδοση GLX (10.220 ευρώ) διαθέτει επιπλέον ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, ηχοσύστημα με θύρες USB και Bluetooth, και κάποιες στυλιστικές λεπτομέρειες που αναβαθμίζουν την εικόνα του. 
 
Πως πάει;
Ο κινητήρας του Celerio είναι 3κύλινδρος, αποδίδει 68 ίππους και διακρίνεται για την χαμηλή του κατανάλωση. Παράλληλα είναι σε θέση να το κινήσει σβέλτα κάτι που οφείλεται κατά κύριο λόγο στο χαμηλό βάρος του αμαξώματος (805 κιλά). Στο δρόμο το μίνι μοντέλο της Suzuki επιδεικνύει πολύ άνετο και ευχάριστο προφίλ, ενώ είναι και ευέλικτο σε αστικές συνθήκες.  

Πως είναι μέσα;
Η καμπίνα του Celerio είναι πιο σύγχρονη σε σχέση με το Alto και η ποιότητα αναβαθμισμένη. Τα σκληρά πλαστικά που υπάρχουν στο σύνολο της καμπίνας εμφανίζουν καλή συναρμογή, χωρίς ωστόσο να λείπουν ορισμένα ψεγάδια ή ατέλειες στο φινίρισμα. Το εσωτερικό του νέου μοντέλου της Suzuki είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα στη μίνι κατηγορία, κάτι που ισχύει και για το πορτ-μπαγκάζ, το οποίο έχει κορυφαία χωρητικότητα 254 λίτρων. 

Τι παίρνεις; Ευρυχωρία, αξιοπιστία, αστικό χαρακτήρα 

Σελίδα 110+1 μοντέλα με 10.000 ευρώ
Σελίδα 2Citroen C1
Σελίδα 3Dacia Sandero
Σελίδα 4Fiat Panda
Σελίδα 5Hyundai i10
Σελίδα 6Kia Picanto
Σελίδα 7SEAT Mii
Σελίδα 8Skoda Citigo
Σελίδα 9Suzuki Celerio
Σελίδα 10Toyota Aygo
Σελίδα 11smart ForTwo coupe
Σελίδα 12Volkswagen up!
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw