Toyota Aygo

87.518 Επισκέψεις στο άρθρο
Toyota Aygo
4 Φωτογραφίες »

Τι είναι;
Το Aygo είναι ένα από τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της μίνι κατηγορίας και διακρίνεται για τον νεανικό και ζωντανό του χαρακτήρα. Διαθέτει πλούσιους εσωτερικούς χώρους και ικανό κινητήρα ενώ είναι και ευχάριστο οδηγικά. 
 
Η γκάμα του
Το Aygo προσφέρεται σε 3θυρο (από 9.690 ευρώ) η 5θυρο (από 10.030 ευρώ) αμάξωμα και σε 3 εκδόσεις εξοπλισμού, με τις τιμές να περιλαμβάνουν έκπτωση (480 ευρώ). Ολες οι επιλογές εφοδιάζονται με τον 1.000άρη τρικύλινδρο κινητήρα των 69 ίππων της εταιρείας. 
 
Τι προσφέρει;
Στην βασική έκδοση X-Cool, το Aygo προσφέρει 6 αερόσακους, ηχοσύστημα με MP3, αιρ κοντίσιον, φώτα ημέρας LED και Hill assist. Με 10.390 ευρώ προσφέρεται η πιο πλούσια έκδοση X-City σε 5θυρο αμάξωμα. 
 
Πως πάει;
Ο κινητήρας των 69 ίππων του Aygο είναι επαρκής για την κίνησή του προσφέροντας κυρίως ζωντάνια και χαμηλές τιμές κατανάλωσης. Στο δρόμο το ιαπωνικό μίνι είναι ευχάριστο σε αίσθηση και χαρακτηρίζεται άνετο, ενώ παρά τον ευέλικτο αστικό του χαρακτήρα, είναι και ικανό υπό πίεση. 

Πως είναι μέσα;
Το εσωτερικό του Aygo είναι και εκείνο σχεδιασμένο με γνώμονα το νεανικό ύφος της κατασκευής και κρίνεται ιδιαίτερα ευχάριστο. Όσον αφορά στην ποιότητα φινιρίσματος και υλικών είναι στο μέσο όρο της κατηγορίας, ενώ στον τομέα των χώρων βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα για τους επιβάτες με τον χώρο αποσκευών να έχει αυξήσει την χωρητικότητά στα ικανοποιητικά για την κατηγορία 168 λτ.

Τι παίρνεις; Κύρος φίρμας, αξιοπιστία, αστικό χαρακτήρα, 6ετή εγγύηση

Σελίδα 110+1 μοντέλα με 10.000 ευρώ
Σελίδα 2Citroen C1
Σελίδα 3Dacia Sandero
Σελίδα 4Fiat Panda
Σελίδα 5Hyundai i10
Σελίδα 6Kia Picanto
Σελίδα 7SEAT Mii
Σελίδα 8Skoda Citigo
Σελίδα 9Suzuki Celerio
Σελίδα 10Toyota Aygo
Σελίδα 11smart ForTwo coupe
Σελίδα 12Volkswagen up!
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda