Το εικονιζόμενο Mini Vision είναι το σχεδιαστικό μοτίβο, στο οποίο θα στηριχτεί το νέο Mini Cooper, που θα κάνει ντεμπούτο στο Λος Αντζελες, ενώ θα βασίζεται στην καινούργια προσθιοκίνητη πλατφόρμα τη
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εικονιζόμενο Mini Vision είναι το σχεδιαστικό μοτίβο, στο οποίο θα στηριχτεί το νέο Mini Cooper, που θα κάνει ντεμπούτο στο Λος Αντζελες, ενώ θα βασίζεται στην καινούργια προσθιοκίνητη πλατφόρμα της BMW.

10 νέα μοντέλα για τη Mini

7.072 Επισκέψεις στο άρθρο (10/10/2013)

Η νέα γενιά του Mini Cooper θα βασίζεται στην καινούργια προσθιοκίνητη πλατφόρμα της BMW και πάνω σ αυτή θα κατασκευαστούν άλλα 10 μοντέλα Mini, συμπεριλαμβανομένων και κάποιων υβριδικών εκδόσεων.

Σε συνέντευξή του ο Peter Schwarzenbauer, o υπεύθυνος για τη Mini, «άνοιξε τα χαρτιά» του για τη νέα γενιά των μοντέλων της μάρκας. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε ότι η νέα πλατφόρμα της BMW (UKL), στην οποία θα στηριχτεί η επόμενη Σειρά 1 και το 3ης γενιάς Cooper, θα αποτελέσει τη βάση για την κατασκευή άλλων 8 με 10 μοντέλων Mini (είτε αντικαθιστώντας τα ήδη υπάρχοντα, είτε δημιουργώντας εντελώς νέα).Επίσης, τόνισε ότι πέρυσι πουλήθηκαν 301.000 μονάδες Mini (με το 40% των πωλήσεων να είναι diesel), γεγονός που τους κάνει αισιόδοξους για το μέλλον. Γι αυτό άλλωστε επεκτείνουν την παραγωγή και σε δύο άλλα εργοστάσια πέραν αυτού της Οξφόρδης, στο VDL της Ολλανδίας και στις εγκαταστάσεις της Magna Steyr στην Αυστρία.Επιπλέον, στα άμεσα σχέδιά τους είναι το λανσάρισμα και υβριδικών εκδόσεων (συμπεριλαμβανομένων και plug-in), όχι όμως αμιγώς ηλεκτρικών, προς το παρόν. Παράλληλα, επεσήμανε ότι ο 1.500άρης 3κύλιδρος κινητήρας (βενζίνης & πετρελαίου) είναι ένα νέο επίτευγμα, που θα μπορούσε να τροφοδοτήσει και άλλα μοντέλα της «αγγλικής» μάρκας.Τέλος, επιβεβαίωσε ότι το νέο Cooper θα το δούμε στην προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Λος Αντζελες και την άνοιξη του 2014 θα φτάσει στις αγορές της Ευρώπης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto