• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

10 αντικείμενα που πρέπει να έχετε στο αυτοκίνητό σας, τα οποία σε περίπτωση ανάγκης θα σας λύσουν τα χέρια.

ΠΡΕΠΕΙ να τα έχεις πάντα στο αμάξι! Από φορτιστή-εργαλεία, μέχρι… ρεσό

167.347 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2021)

Δες 10 αντικείμενα που πρέπει να έχεις στο αυτοκίνητό σου, που σε περίπτωση ανάγκης θα σου λύσουν τα χέρια και θα σώσουν την κατάσταση.

1. Οργανωμένο Φαρμακείο
Το φαρμακείο στο αυτοκίνητο δεν πρέπει να είναι διακοσμητικό, απλά να υπάρχει δηλαδή μαζί με τον πυροσβεστήρα και το τρίγωνο για να περάσεις ΚΤΕΟ. Το φαρμακείο υπάρχει για να σε σώσει σε μια άσχημη στιγμή. Για αυτό, εκτός από άμεσα προσβάσιμο, πρέπει να είναι και οργανωμένο, να έχει κάτι παραπάνω από όσα ορίζει η υπ΄ αριθμό Η-2347/55/78/15-02-1978 (ΦΕΚ Β΄ 123) απόφαση του Υπουργού Συγκοινωνιών! 

To no1 must have αντικείμενο είναι ένα οργανωμένο φαρμακείο.

To no1 must have αντικείμενο είναι ένα οργανωμένο φαρμακείο.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>


Εμείς, λοιπόν, προτείνουμε πέραν των βασικών (βαμβάκι, γάζες, επίδεσμο, mercurochrome, οινόπνευμα, λευκοπλάστη) να προσθέσετε: ένα σωληνάριο βαζελίνη, betadine, αμπούλες με φυσιολογικό ορό, μία κορτιζονούχα κρέμα, παυσίπονα, αντιεμετικά και αντιδιαρροϊκά χάπια, γάντια μιας χρήσης, θερμόμετρο, μια παραμάνα, ένα τσιμπιδάκι/λαβίδα, ένα μαχαίρι «νυχιών», κρέμα για τα τσιμπήματα, αυτοκόλλητα ράμματα. Φυσικά, όλα τα παραπάνω πρέπει να μην είναι «ληγμένα», ώστε να είναι αποτελεσματικά αν τυχόν χρειαστεί.

Το μπουκαλάκι νερό δεν το θες μόνο για να ξεδιψάσεις!

Το μπουκαλάκι νερό δεν το θες μόνο για να ξεδιψάσεις!


2. Ένα μπουκάλι νερό, 2 μπάρες δημητριακών
Και όμως ένα μπουκάλι νερό μπορεί να αποδειχθεί ως «όαση στη μέση της ερήμου». Και δεν αναφερόμαστε μόνο στην περίπτωση που το θέλεις για να ξεδιψάσεις. Με ένα μπουκάλι νερό μπορείς να ξεπλύνεις τα χέρια σου, να βάλεις νερό στους υαλοκαθαριστήρες, στο ψυγείο της μηχανής, ή ακόμη και να ξεπλύνεις μια πληγή!

Καλό είναι να βρίσκονται πάντα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου!

Καλό είναι να βρίσκονται πάντα στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου!


Όσο για τις μπάρες δημητριακών, αυτές μπορούν να σου δώσουν ενέργεια και να σου «κόψουν» την πείνα σε περίπτωση ανάγκης. Έρευνες λένε ότι οδηγώντας νηστικός έχεις πιο αργά αντανακλαστικά, άρα βάλτε 1-2 μπάρες με μεγάλη ημερομηνία λήξης στο ντουλαπάκι.

3. Μωρομάντηλα
Οι μητέρες τα έχουν πάντα στην τσάντα τους, εμείς όμως προτείνουμε και σε εσένα «φίλε οδηγέ» να τα έχεις πάντα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού. Γιατί τα μωρομάντηλα εκτός από τα χέρια και άλλα σημεία του σώματος, μπορούν να χρησιμεύσουν για να καθαρίσεις τα πλαστικά του αυτοκινήτου ή ακόμη και μια εξωτερική επιφάνειά του.

Επόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>