• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

Eργαλεία, το manual, φορτιστής & μονωτική ταινία

166.975 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2021)

Πολυεργαλείο-εργαλειοθήκη
Είμαστε της άποψης ότι όσο περισσότερο βάρος και πράγματα στο πορτ-μπαγκάζ, τόσο το χειρότερο. Όμως κάποια είναι απαραίτητα. Μεταξύ αυτών και η εργαλειοθήκη. Το τι πρέπει αυτή να έχει εξαρτάται και από το πόσο «πιάνουν» τα χέρια σας, όμως θεωρούμε πως ένα γαλλικό κλειδί, ένα πολυκατσάβιδο, ένα πολυεργαλείο και μια τανάλια πρέπει να τα έχετε στο αυτοκίνητο.

Το εγχειρίδιο χρήσης
RTFM! Νομίζετε πως τα ξέρετε όλα; Και όμως όχι. Το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου πρέπει να υπάρχει στο ντουλαπάκι γιατί και όλες τις πληροφορίες δεν ξέρετε, και σε περίπτωση πανικού μπορεί να σας θυμίσει κάτι απλό που όντως γνωρίζετε.

Λεφτά -  Φορτιστής
Λίγα χρήματα, έστω και σε ψιλά πρέπει να υπάρχουν στο αυτοκίνητο, γιατί σε μια δύσκολή κατάσταση, θα φανούν πολύ χρήσιμα. Και επίσης ένας φορτιστής, πλέον όλοι έχουμε smartphone άρα ένα καλώδιο USB θεωρούμε πως πρέπει να υπάρχει στο αυτοκίνητο ή ένα powerbank.

​​​​​​​Duct tape - μονωτική ταινία
​​​​​​​Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Το τι μπορείτε να κάνετε με μια μονωτική ταινία πραγματικά δεν μπορείτε να το φανταστείτε! Από το να δέσετε ένα τραύμα, μέχρι να κολλήσετε ένα εξάρτημα του αυτοκινήτου. Οι χρήσεις της μονωτικής ταινίας είναι χιλιάδες!

Προηγούμενη

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook >>