Tο ανανεωμένο GT-R έρχεται με τιμή 176.585 δολαρίων, δηλαδή σχεδόν 25.000 δολάρια περισσότερα από το προ- facelift μοντέλο

Tο ανανεωμένο GT-R έρχεται με τιμή 176.585 δολαρίων, δηλαδή σχεδόν 25.000 δολάρια περισσότερα από το προ- facelift μοντέλο

100.000 δολάρια πιο ακριβό το GT-R

10.587 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2016)

Ένα από τα χαρακτηριστικά του Nissan GT-R, εκτός φυσικά των επιδόσεων του, ήταν φυσικά και η εξαιρετική τιμή του, το οποίο φαίνεται πως φθίνει με το πέρασμα του χρόνου.

Αυτό που συχνά ξεχνούν οι περισσότεροι είναι πως πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις που πρόσφερε το Nissan GT-R, είναι πως είχε και μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή, συγκριτικά με τα υπόλοιπα μοντέλα της κατηγορίας του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Ωστόσο αυτό το χαρακτηριστικό του Value For Money, που είχε όταν πρωτολανσαρίστηκε ο «Godzilla», αρχίζει να εξαλείφεται με το πέρασμα του χρόνου, αφού το τελευταίο ανανεωμένο GT-R έρχεται με τιμή 176.585 δολαρίων, δηλαδή σχεδόν 25.000 δολάρια περισσότερα από το προ- facelift μοντέλο.   
Ακόμα μεγαλύτερη είναι η διαφορά συγκριτικά με το πρώτο μοντέλο που βγήκε στην αγορά το 2008, η οποία ήταν 69.850 δολάρια, δηλαδή 107 χιλιάδες φθηνότερο. Μάλιστα η τωρινή τιμή του ξεπερνάει αυτή του Audi R8 και σχεδόν αγγίζει αυτή της McLaren 570S.

Ωστόσο για να είμαστε ειλικρινείς η Nissan έχει προσθέσει πολλά νέα χαρακτηριστικά και δύναμη στο supercar της με το πέρασμα των ετών και πλέον είναι γρηγορότερο και καλύτερο από ποτέ. Εξάλλου ο οδηγός του ιαπωνικού μοντέλου, εκτός από τα γκάζια αισθάνεται ότι βρίσκεται μέσα σε ένα όχημα πολυτελείας.  

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποια θα είναι η τιμή του επόμενου GT-R, που όπως φημολογείται θα διαθέτει υβριδική τεχνολογία, η οποία θα προέρχεται κατευθείαν από το Le Mans. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center