Το νέο εργοστάσιο της VW στις ΗΠΑ θα παράγει 150.000 οχήματα ετησίως
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο εργοστάσιο της VW στις ΗΠΑ θα παράγει 150.000 οχήματα ετησίως

Νέο εργοστάσιο VW στις ΗΠΑ

(26/5/2011)

Ξεκίνησαν οι εργασίες του νέου εργοστασίου της VW στην Chattanooga του Tennessee, στο οποίο θα κατασκευάζεται, κατά ένα μεγάλο ποσοστό το νέο Passat για την αγορά των ΗΠΑ. Στην τελετή εγκαινίων έλαβαν μέρος πολλοί παράγοντες της τοπικής κοινωνίας, αλλά και της VW.

Στην Chattanooga του Tennessee εγκαινιάστηκε, πριν από 2 μέρες, το νέο εργοστάσιο της VW, το οποίο προορίζεται για το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής του Passat που θα πωλείται στις ΗΠΑ. Στην τελετή των εγκαινίων του νέου εργοστασίου έλαβαν μέρος υψηλόβαθμα στελέχη της VW, στελέχη της κυβέρνησης των ΗΠΑ, αλλά και παράγοντες της πολιτείας που βρίσκεται το εργοστάσιο, υπογραμμίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη σπουδαιότητά του. Πρόκειται για ένα εργοστάσιο που θα περιλαμβάνει όλα τα τμήματα που προβλέπονται από μία εγκατάσταση αυτού του βεληνεκούς, θα παράγει 150.000 οχήματα ετησίως, ενώ θα απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζόμενους.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν υψηλοί προσκεκλημένοι από όλους τους χώρους της πολιτικής και των επιχειρήσεων

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν υψηλοί προσκεκλημένοι από όλους τους χώρους της πολιτικής και των επιχειρήσεων

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ένα από υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας υποστήριξε ότι «επιτέλους το Γκρουπ VW αφίχθη στις ΗΠΑ σαν τοπικός κατασκευαστής, ενώ είναι υπερήφανο που είναι, πλέον, μέλος αυτού του σπουδαίου αυτοκινητιστικού έθνους σαν παραγωγός, σαν εργοδότης και σαν φίλος και γείτονας των ανθρώπων της περιοχής». Με το 85% της παραγωγής του Passat να υποστηρίζεται από το συγκεκριμένο εργοστάσιο, εκτός από τις θέσεις εργασίας, έχουν δημιουργηθεί και πάνω από 10.000 θέσεις εργασίας περιφερειακά από τους προμηθευτές του, τη στιγμή που η επένδυση έχει φτάσει το 1 δισ. δολάρια. Εξάλλου του εργοστάσιο έχει χτιστεί και θα λειτουργεί σεβόμενο τις τελευταίες νόρμες περιβαλλοντικής προστασίας.
Toyota
moto