Καυτές οι δηλώσεις του Dany Bahar, που ας μην ξεχνάμε ότι έως το 2009 ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος στο τμήμα marketing της Ferrari!

Καυτές οι δηλώσεις του Dany Bahar, που ας μην ξεχνάμε ότι έως το 2009 ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος στο τμήμα marketing της Ferrari!

Προς πώληση η Βρετανική Lotus;

(1/6/2011)

Αυτή φαίνεται να είναι η τάση που επικρατεί στη μικρή Βρετανική εταιρεία, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του CEO της φίρμας, Dany Bahar. Ο Bahar δήλωσε σε κλειστό κύκλο την περασμένη εβδομάδα ότι μια εταιρεία του βεληνεκούς της Lotus θα πρέπει να προχωρήσει σε συνεργασία με μεγαλύτερο κατασκευαστή, ή σε πώληση!

Πιο συγκεκριμένα, οι δηλώσεις αυτές του Bahar αναφέρουν ότι για να προχωρήσει όπως πρέπει η Lotus θα πρέπει να «αποκολληθεί» από την Proton, και να συνεργαστεί με έναν κατασκευαστή παγκόσμιου βεληνεκούς, όπως η Toyota! O Bahar εξήγησε ότι η Lotus δυσκολεύεται να εξελίξει νέα οχήματα μόνη της, και ανέφερε ότι οπωσδήποτε θα χρειαστεί τη συμβολή ενός άλλου κατασκευαστή ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στους αυστηρούς κανονισμούς ασφαλείας, ρύπων κ.λ.π. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι πιο επίσημο, ενώ τα σχετικά δημοσιεύματα θέλουν την εταιρεία να προχωρά αργά αλλά σταθερά με την εξέλιξη των 6 (!) νέων οχημάτων που μας παρουσίασε στην έκθεση του Παρισιού. Τέλος, ο Bahar αναφέρει ότι ο στόχος της Lotus είναι να αγγίξει τις 6.000-8.000 ετήσιες πωλήσεις μέσα στα επόμενα χρόνια, με το 30% αυτών να πηγαίνει στην Αμερική.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto