Η νέα Μercedes A-Class θα υιοθετήσει, σε σχέση με το σημερινό μοντέλο, περισσότερο παραδοσιακό χάτσμπακ αμάξωμα αλλά και έντονα κουπέ στιλ (κατασκοπευτική εικόνα).
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Μercedes A-Class θα υιοθετήσει, σε σχέση με το σημερινό μοντέλο, περισσότερο παραδοσιακό χάτσμπακ αμάξωμα αλλά και έντονα κουπέ στιλ (κατασκοπευτική εικόνα).

Ριζικά αλλαγμένη η νέα Mercedes A-Class

(10/6/2011)

Mε τριθυρο και πεντάθυρο αμάξωμα, έντονα κουπέ στιλ και τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον, η επόμενης γενιάς Mercedes A-Class στοχεύει στην κορυφή του πολυτελούς άκρου της μικρομεσαίας κατηγορίας. Στις ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται το 2012.

Η επόμενη A-Class αναμένεται πολύ διαφορετική από το σημερινό μοντέλο, αποσκοπώντας στο να ενισχύσει την παρουσία της Mercedes στα premium κόμπακτ αυτοκίνητα και διεκδικώντας, αυτή τη φορά, σαφώς περισσότερο νεανικό κοινό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το γερμανικό μοντέλο θα το δούμε, τόσο σε 3θυρες, όσο και σε 5θυρες εκδόσεις, το βασικό στοιχείο των οποίων θα είναι το δυναμικό look αλλά και το κουπέ στιλ. ¶λλωστε, τα δύο αυτά στοιχεία είναι τα πρώτα που αντιλαμβάνεται κανείς, όταν βλέπει το 3θυρο χάτσμπακ πρωτότυπο Concept A-Class που παρουσίασε η Mercedes το Μάρτιο.
Μακρύ καπό, κομψή φιγούρα και πολύ ελκυστικό design συναντάμε επίσης και στην 5θυρη έκδοση του αυτοκίνητου που παρουσιάζουμε αποκλειστικά, μέσω των κατασκόπων μας στο εξωτερικό. Το βέβαιο είναι πως οι σχεδιαστές της Μercedes επένδυσαν σε ένα πολύ εντυπωσιακό σύνολο, στο οποίο ισορροπούν αρμονικά το σπορτίφ ύφος και το πολυτελές προφίλ.

Σε επίπεδο τεχνολογίας, η νέα A-Class θα αποποιηθεί το σημερινό διπλό πάτωμα τύπου sandwich (αυτό θα χρησιμοποιηθεί πλέον σε ηλεκτρικά οχήματα). Θα βασιστεί σε εντελώς νέα προσθιοκίνητη πλατφόρμα (Mercedes Frontwheel Architecture) και θα χρησιμοποιεί νέα σύνολα κινητήρων πιθανόν 1,6 λίτρων άμεσου ψεκασμού με τούρμπο, για υψηλές αποδόσεις και χαμηλές εκπομπές ρύπων.
Τέλος, Περίπου το 2014, αναμένουμε και μια υβριδική ή ίσως και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.
Toyota
moto