Η Opel θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του Insignia (φωτογραφία) για την εξέλιξη νέου SUV

Η Opel θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα του Insignia (φωτογραφία) για την εξέλιξη νέου SUV

Το Opel Insignia και σε …SUV!

(15/6/2011)

H Opel φαίνεται να «εξαργυρώνει» τη μεγάλη επιτυχία του Insignia και μετά την coupe έκδοση με το όνομα Calibra που θα δούμε το 2013, αφήνει να εννοηθεί ότι θα παρουσιάσει και την SUV εκδοχή του αυτοκινήτου! Αυτό θα περιλαμβάνει δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, ενώ δεν αποκλείεται και 7θέσια διάταξη.

Ο ευρωπαϊκός ειδικός τύπος αναφέρει ότι η Opel μελετά σοβαρά το ενδεχόμενο εμπλουτισμού της γκάμας του Insignia και με μια SUV έκδοση. Η εταιρεία θέλει να εκμεταλλευτεί τα πλεονεκτήματα της πλατφόρμας του πετυχημένου μεσαίου σεντάν της στο έπακρο, και με τον τρόπο αυτό θα προσπαθήσει να αναπληρώσει το κενό του όχι και τόσο πετυχημένου αντιπροσώπου της στην εν λόγω κατηγορία, που ακούει στο όνομα Antara.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, το νέο SUV αναμένεται να είναι το κορυφαίο της εταιρείας, ενώ θα διατίθεται τόσο με δικίνητες εκδόσεις όσο και με τετρακίνητες. Η εμφάνιση θα είναι εμπνευσμένη από το Insignia, καθώς και από τα νέα σχεδιαστικά στοιχεία του Zafira που μόλις παρουσιάστηκε. Το ύψος από το έδαφος θα είναι φυσικά αυξημένο, ενώ το μοντέλο θα φτάσει και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού ως η νέα Buick Enclave. Τέλος, το αυτοκίνητο αναμένεται να παρουσιαστεί έως το 2015, ενώ στο εσωτερικό του δεν αποκλείεται και η 7θέσια διάταξη.
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda