Ο πρόεδρος της Chevellas κ. Θάνος Παπαδόπουλος και η Ελπίδα Βασιλειάδου Διευθύντρια Marketing της εταιρείας, με την Κωνσταντίνα Αγκαλίου νικήτρια στις κατηγορίες Μόδα, Φωτογραφία και Video.

Ο πρόεδρος της Chevellas κ. Θάνος Παπαδόπουλος και η Ελπίδα Βασιλειάδου Διευθύντρια Marketing της εταιρείας, με την Κωνσταντίνα Αγκαλίου νικήτρια στις κατηγορίες Μόδα, Φωτογραφία και Video.

Βραβεία Young Creative Chevrolet 2011

(16/6/2011)

Την Τετάρτη 8 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στη «ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ» η τελετή απονομής των βραβείων στους νικητές του Young Creative Chevrolet 2011. Του ετήσιου διαγωνισμού της Chevrolet που έχει σαν βασικό στόχο την ανάδειξη νέων ταλέντων από τον χώρο των εφαρμοσμένων τεχνών.

Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε πριν από 5 χρόνια, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους από όλη την Ευρώπη, να δείξουν την δουλειά τους στο ευρύτερο κοινό, να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να διακριθούν. Κάθε χρονιά οι σπουδαστές που παίρνουν μέρος έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν και να εκφραστούν, δημιουργώντας έργα για τις κατηγορίες της Φωτογραφίας, της Μόδας, του Video, της Μουσικής και των Visual Arts. Κάθε διαγωνιζόμενος είχε το δικαίωμα να πάρει μέρος σε όσες από αυτές τις κατηγορίες επιθυμούσε. Η αξιολόγηση γίνεται σε πρώτη φάση σε «Εθνικό» επίπεδο - από μια ομάδα κριτών - που αποτελείται από πέντε αναγνωρισμένους στον χώρο τους επαγγελματίες. Οι υποψήφιοι λαμβάνουν συγκεκριμένες κατευθύνσεις, για κάθε κατηγορία χωριστά. Φέτος βέβαια όλα τα briefs είχαν ως κοινό σημείο αναφοράς την συμπλήρωση των 100 χρόνων της Chevrolet.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Οι τρεις καλύτεροι σε κάθε χώρα παίρνουν χρηματικά έπαθλα (1.200 ¤ για τον πρώτο, 500 ¤ για τον δεύτερο και 300 ¤ για τον τρίτο) αλλά μόνο ο πρώτος σε κάθε κατηγορία έχει το δικαίωμα να προχωρήσει και να πάρει μέρος στο δεύτερο επίπεδο αξιολόγησης. Σε αυτό οι καλύτερες συμμετοχές από όλη την Ευρώπη θα διαγωνιστούν και θα αξιολογηθούν από ένα κεντρικό πάνελ κριτών, το οποίο θα αναδείξει τελικά τους πανευρωπαϊκούς νικητές.

Οι σπουδαστές που θα έχουν την ευκαιρία να διακριθούν φέτος στην Ευρώπη είναι ο Γιώργος Τουνισίδης από την σχολή Όμηρος που πήρε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία της Μουσικής, η Σοφία Στεργιοπούλου -και αυτή από την σχολή Όμηρος- που πρώτευσε στην κατηγορία των Visual Arts και η Κωνσταντίνα Αγκαλίου από την σχολή Intergraphics, που κατάφερε να πάρει τρία πρώτα βραβεία στις κατηγορίες της Μόδας, της Φωτογραφίας και του Video. Οι νικητές παρέλαβαν τα βραβεία τους από τον πρόεδρο της Chevellas κ. Θάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να προσφέρει κανείς την υποστήριξη του σε νέους ταλαντούχους ανθρώπους που τώρα ξεκινούν την καριέρα τους γεμάτοι όνειρα και όρεξη για δουλειά. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, πρόσθεσε, το ότι η Chevellas θα συνεχίσει να στηρίζει τον διαγωνισμό και στο μέλλον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι του τύπου και φυσικά όλοι οι νέοι άνθρωποι που συμμετείχαν φέτος στον διαγωνισμό μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς τους. Όλοι μαζί είχαν την ευκαιρία να το γιορτάσουν στο πάρτι που ακολούθησε μετά τις απονομές αλλά και να ανανεώσουν το ραντεβού τους με το Young Creative Chevrolet της επόμενης χρονιάς, που θα αρχίσει να οργανώνεται από τον Σεπτέμβριο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.youngcreativechevrolet.com
NEO TRAFIC
moto