Έξυπνη ασφάλιση από το σπίτι

Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/7/2011

Έχετε σκεφτεί πως θα ήταν να μπορείτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας από το τηλέφωνο; Ή από το internet; Χωρίς καν να βγείτε από το σπίτι σας. Απευθείας, γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Η Anytime Insurance Online προσφέρει τρία προγράμματα με πλούσιες καλύψεις από 156 ευρώ.

 
Ο νέος τρόπος ασφάλισης μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου ήρθε πλέον και στην Ελλάδα. Έχει το όνομα Anytime Insurance Online και παρέχεται από την INTERAMERICAN απΆ ευθείας στον πελάτη.

Γιατί να την επιλέξεις;
Γιατί γίνεται απλά, με ένα κλικ στον υπολογιστή σου ή με ένα τηλεφώνημα. Γιατί είναι απευθείας και η πιο οικονομική. Γιατί έρχεται όπου και όποτε θελήσεις εσύ, σε πρωτοποριακή συσκευασία. Γιατί έχει την εγγύηση της INTERAMERICAN, μιας κορυφαίας εταιρείας στην ασφαλιστική αγορά, γνωστής για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της.

Ποια είναι τα προγράμματα;
Η ασφάλιση αυτοκινήτου Anytime Insurance Online προσφέρει 3 επιλογές προγραμμάτων με πλούσιες καλύψεις. Τα προγράμματα εξασφαλίζουν έως και 20% πιο οικονομικές τιμές στα ασφάλιστρα αυτοκινήτου (από 156¤), ιδίως στις κατηγορίες αυτοκινήτων μέχρι 1.800 cc, ενώ σε όλα συμπεριλαμβάνεται Οδική Βοήθεια. και είναι τα εξής:
• Economic: Πρόκειται για το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα που αποτελεί την ιδανική λύση για όσους οδηγούς επιθυμούν την απαραίτητη από το Νόμο ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου ή της μοτοσικλέτας τους.
• Value: Σχεδιάστηκε για όσους οδηγούς θέλουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη του αυτοκινήτου ή του δικύκλου τους και προστασία από τους συνήθεις κινδύνους, όπως φωτιά, κλοπή, πλημμύρες κ.λπ.
• Premium: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση που απευθύνεται σε οδηγούς που ζητούν την απόλυτη ασφαλιστική προστασία, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης των ιδίων ζημιών (μικτή).

Στη σημερινή εποχή, η λύση της Anytime Online είναι ό,τι ακριβώς ψάχνεις. Τα σωστά προϊόντα στη σωστή τιμή, με τη σωστή εξυπηρέτηση σε κάθε σου ανάγκη, οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Με άλλα λόγια… δίπλα σου, anytime!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα τηλέφωνα 801 11 30000 και 210 9460000 και στο site www.anytimeonline.gr