¶ποψη του νέου Εργαστηρίου Αερίων Καυσίμων σε συνεργασία με την Bosch Buderus και τη Wilo Hellas

¶ποψη του νέου Εργαστηρίου Αερίων Καυσίμων σε συνεργασία με την Bosch Buderus και τη Wilo Hellas

Την εμπιστεύονται οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις

(15/7/2011)

41 χρόνια πρωτοπορίας στην ιδιωτική επαγγελματική εκπαίδευση, έχουν συνδέσει το όνομα του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Αγοράς. Το 2011 αποτελεί σημείο σταθμό για την περαιτέρω επιχειρηματική ανάπτυξη του Κορυφαίου Ι.Ε.Κ., που αποτέλεσε την Πρώτη σχολή που επένδυσε σε πραγματικές συνεργασίες με τους ηγέτες της Αγοράς για την υψηλότερη ποιότητα εκπαίδευσης των σπουδαστών και την άμεση σύνδεσή τους με την Αγορά Εργασίας.

Εταιρίες όπως TOYOTA, YAMAHA, SCANIA, LG ELECTRONICS, SCHNEIDER ELECTRIC, KENWOOD , ΜΕΒΓΑΛ, GRECOTEL, ΔΑΦΝΗΣ, KRYOLAN, SIMEONI, MEDIΠΡΙΝΟΥ, SWARTZKOPH, iSQUARE AUDIO & VISION, ELINA, KARIOTIS AUDIO & LIGHTING, SOUND MAKER, MAD TV, MAD RADIO, ΑΘΗΝΑ 9,84, SHELMAN, ΕΚΑΤΕΡ Α.Ε., συμμετέχουν ενεργά στην κατάρτιση των μελλοντικών επαγγελματιών και παρέχουν εξειδίκευση σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, ανταγωνιστικό ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κατά τη διάρκεια του 2011 το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ εγκαινίασε μια σειρά νέων συνεργασιών στους Τομείς Μηχανολογίας, Ηλεκτρονικών, Art & Design, Πληροφορικής και Sound & Music Technology.

Στον Τομέα της Μηχανολογίας οι εταιρίες BOSCH BUDERUS και WILO αποτελούν συνεργασίες αιχμής μέσω των δυο υπερσύγχρονων εργαστηρίων Αερίων Καυσίμων και Υδραυλικών Εγκαταστάσεων, που υλοποιήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, δίνοντας την ευκαιρία στους σπουδαστές να γνωρίσουν την τεχνογνωσία προηγμένων εταιριών και να αποκτήσουν άμεση πρόσβαση στην Αγορά Εργασίας.

Στον Ηλεκτρονικό Τομέα η πρόσφατη συνεργασία με την PARADOX HELLAS, ηγετική στα Συστήματα Ασφαλείας, οδήγησε στην ίδρυση του Υπερσύγχρονου Εργαστηρίου Συστημάτων Ασφαλείας, στο οποίο οι μελλοντικοί Ηλεκτρονικοί θα εξειδικευτούν στα πιο ποιοτικά standards της Αγοράς.

Τα CASA DI PATSI, αποτέλεσαν τη νέα μεγάλη συνεργασία που υλοποίησε ο Τομέας Art & Design, η οποία εγκαινιάστηκε με τον Διαγωνισμό «Σχεδιασμός Επίπλου», που οδήγησε στην παραγωγή του επίπλου του πρώτου νικητή και στη διάκριση νέων ταλέντων στον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Η διάκριση του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ σε Apple Authorized Training Center, σε IT, Logic & Audio, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ( το μοναδικό στη Βόρεια Ελλάδα ), δίνει ένα ακόμα πλεονέκτημα στους σπουδαστές του Μεγαλύτερου Ι.Ε.Κ. να εκπαιδευτούν σε Υπερσύγχρονα Εργαστήρια MAC και να πιστοποιηθούν σε προγράμματα της Apple.

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ – το πρώτο που δημιουργήθηκε στην ιδιωτική επαγγελματική εκπαίδευση – συνδέει την εκπαίδευση με την Αγορά Εργασίας και εξασφαλίζει μέσω των πραγματικών συνεργασιών που συνάπτει, τις καλύτερες προϋποθέσεις για την επιτυχημένη επαγγελματική αποκατάσταση των αποφοίτων του.

Αξιοσημείωτο είναι, ότι τα πρόσφατα στατιστικά του Γραφείου Ευρέσεως Εργασίας του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, αποδεικνύουν ότι το 96% των αποφοίτων βρίσκουν άμεσα δουλειά στο αντικείμενό τους μέσω του Γραφείου Σταδιοδρομίας, είτε κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας – που πρώτο καθιέρωσε το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ – είτε μέσω του www.iekdeltajobs.gr που πρωτοποριακά σχεδίασε το 2008 το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, αποκλειστικά για σπουδαστές και αποφοίτους του.
Mercedes
moto