Η EKKA στο smart times 11
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η EKKA στο smart times 11

(24/8/2011)

Η εκδήλωση smart times αποτελεί το μεγαλύτερο γεγονός της smart κοινότητας. Φέτος έγινε στην Ιταλία με έντονη ελληνική παρουσία.

Πιο συγκεκριμένα, περισσότεροι από 1500 οπαδοί της smart συγκεντρώθηκαν στο Ιταλικό παραθαλάσσιο θέρετρο Riccione με κάποιους από αυτούς μάλιστα να έχουν διανύσει ακόμη και περισσότερα από 2.500 χιλιόμετρα για να παραβρεθούν στην εκδήλωση.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαρία να οδηγήσουν το ηλεκτρικό Smart.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαρία να οδηγήσουν το ηλεκτρικό Smart.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κατά τις τέσσερις αυτές ημέρες της εκδήλωσης οι οποίες ήταν γεμάτες από διασκεδαστικά happenings οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μαγευτικές διατομές στη βόρεια Ιταλία, να οδηγήσουν το ηλεκτρικό smart και να επισκεφθούν το μουσείο της Ferrari, όπως και το Aquafan, το μεγαλύτερο aquapark στην Ευρώπη.

Φυσικά, κορύφωση του τετραημέρου αποτέλεσε η καθιερωμένη παρέλαση των smart, αφού 800 και πλέον μοντέλα γέμισαν -κάτω από τον Ιταλικό ήλιο- τους δρόμους του Riccione προς τέρψη των παραθεριστών.

Το ελληνικό στοιχείο ήταν ισχυρό στο φετινό πανευρωπαϊκό smart times 11 καθώς περισσότερα από 30 smart με ελληνικές πινακίδες στην Ιταλία.
Στο Riccione βρέθηκε και η πρόεδρος της smart, Dr. Annete Winkler, η οποία έφτασε στο smart stage, συνοδευόμενη από το δήμαρχο της πόλης, με το ολοκαίνουργιο smart forspeed και καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους fans σε 22 γλώσσες!

Η ΕΚΚΑ ήταν ο μοναδικός dealer smart που βρέθηκε στο Riccione, αφού για σχεδόν 2 μήνες πριν, έτρεξε διαγωνισμό στο facebook με έπαθλο για τους νικητές την κάλυψη όλων των εξόδων για τη μετάβαση και τη διαμονή στο smart times 11.

Το smart times για το 2012 θα πραγματοποιηθεί στο Βέλγιο.
Toyota
moto