Audi A1 Cabriolet - Παρουσίαση το 2012
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi A1 Cabriolet - Παρουσίαση το 2012

COUPE & CABRIOLET

19.982 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2011)

Audi A1 Cabriolet
Το μικρό, «ανοιχτό» μοντέλο


Νέα ΒΜW Σειρά 3 Cabriolet - Παρουσίαση το 2012

Νέα ΒΜW Σειρά 3 Cabriolet - Παρουσίαση το 2012

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

της γερμανικής φίρμας, θα διαθέτει υφασμάτινη αναδιπλούμενη οροφή και διακριτικές, αλλάουσιαστικές δόσεις πολυτέλειας.Η γκάμα κινητήρων TSI θα προέρχεται από τη χάτσμπακ έκδοση.

Νέα ΒΜW Σειρά 3 Cabriolet
Η ανοιχτή εκδοχή της επόμενης τριάρας θα συνεχίσει να φέρει μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή και να έχει πολυτελές ύφος. Δεν αποκλείεταινα δούμε και εκπλήξεις σχετικά με νέους, μικρής χωρητικότητας, τούρμπο κινητήρες άμεσου ψεκασμού.

Porsche Small Roadster
Η Porsche θα χρησιμοποιήσει και αυτή (εκτός από τηνVW φυσικά και την Audi) ως βάση το πρωτότυπο VW Blue-Sport Concept, προκειμένου να εξελίξει το μικρό«αδερφάκι» της Boxster. Δεν αποκλείεται να δούμε καιεκπλήξεις με μοτέρ χωρητικότητας 2,0 λίτρων.

Νέα Porsche 911
Η διαδικασία εξέλιξης της θρυλικής 911, έχει ενταχθείσε ένα μεγάλο πρόγραμμα με την ονομασία «project991» και σχεδιαστικά, αναμένεται ιδιαίτερα μοντέρνα ανκαι δεν θα διαφέρει ριζοσπαστικά από σήμερα. Το βάροςτης θα είναι μειωμένο σε σχέση με το σημερινό μοντέλο.

Νέο smart fortwo cabrio
Η ανοιχτή έκδοση του smart θα διαθέτει πολύ "εκφραστική" σχεδίαση και φυσικά ιδιαίτερα νεανικό προφίλ. Η οροφή θα παραμείνει υφασμάτινη.

VW Polo Cabrio
Το μικρό VW θα «υιοθετήσει» και κάμπριο έκδοση αμαξώματος. Σε ό,τιέχει να κάνει με τους κινητήρες του, θα δούμε σχεδόν σίγουρα τις ισχυρότερες εκδόσεις κινητήρων TSI 1,2 λίτρων – 105 ίππων και 1,4 λίτρων,ακόμα και με 180 ίππους.

Hyundai
OPEL