Lexus CT200h με CO2 87 γρ./χλμ.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Lexus CT200h με CO2 87 γρ./χλμ.

Τα αυτοκίνητα με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας

(27/9/2011)

Στο πέρασμα των μηνών, αυξάνονται τα νέα μοντέλα στην αγορά που δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας, αφού οι εκπομπές CO2 τους βρίσκονται κάτω από τα 100 γρ./χλμ.

Δείτε λοιπόν σήμερα ποια είναι

Toyota Auris HSD με CO2 89 γρ./χλμ.

Toyota Auris HSD με CO2 89 γρ./χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

αυτά τα μοντέλα – με κινητήρες βενζίνης, υβριδικά ή diesel – καιεπιλέξτε ένα από αυτά για να επωφεληθείτε σε βάθος χρόνου.
Σύμφωνα με όσα ορίζει ο νόμος, τα Ι.Χ. με εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα κάτωαπό 100 γρ./χλμ., δεν πληρώνουντο ετήσιο τέλος κυκλοφορίας, λόγω του ότι επιβαρύνουν λιγότεροτο περιβάλλον από τα υπόλοιπα.Σήμερα λοιπόν, στην αγορά μπορεί να βρει κανείς 7 μοντέλα τουείδους, με κινητήρες βενζίνης ήυβριδικά που προέρχονται από τιςκατηγορίες των μίνι και των μικρομεσαίων. Τα αυτοκίνητα αυτά, σεσχέση με ανταγωνιστικά τους μοντέλα που ξεπερνούν τα 100γρ.CO2 ανά χλμ., προσφέρουνένα σεβαστό όφελος στον αγοραστή τους, ειδικά εάν αυτό αναχθείσε βάθος 5ετίας.Και πέραν πάντως από τα μοντέλα αυτά με τους βενζινοκινητήρες,η αγορά προσφέρει πολύ περισσότερα και συγκεκριμένα 14, πουεφοδιάζονται με κινητήρες dieselκαι έχουν εκπομπές CO2 κάτωαπό 100 γρ./χλμ.Βέβαια, λόγω της γνωστήςνομοθεσίας, τα μοντέλα αυτάδεν κυκλοφορούν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κάτιπου τους στερεί αρκετό εμπορικό ενδιαφέρον, από τηστιγμή που τα περισσότερα εξαυτών είναι μίνι ή μικρά.Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά, ποια είναι αυτά τα 20+1μοντέλα της αγοράς που σήμε-ρα, δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας.
Toyota
moto