Γρηγόριος Στραβάκος, General Manager Bluemec Hellas: «Όλοι οι τεχνικοί της εταιρείας έχουν μεγάλη πείρα και χρόνια προϋπηρεσίας στην αγορά του αυτοκινήτου».

Γρηγόριος Στραβάκος, General Manager Bluemec Hellas: «Όλοι οι τεχνικοί της εταιρείας έχουν μεγάλη πείρα και χρόνια προϋπηρεσίας στην αγορά του αυτοκινήτου».

Συνέντευξη με τον Υπεύθυνο της Bluemec Hellas

(5/10/2011)

Ολοένα και περισσότεροι ιδιοκτήτες οχημάτων, επιλέγουν να εγκαταστήσουν σύστημα υγραεριοκίνησης προκειμένου να μειώσουν το κόστος χρήσης του αυτοκινήτου τους. Στην παρακάτω συνέντευξη, ο κ. Γρηγόριος Στραβάκος από την εταιρείας Bluemec Hellas μας εξηγεί αρκετά ζητήματα σχετικά με την εγκατάσταση υγραερίου.

Α.Τ.: Πείτε μας λίγα λόγια για τις δραστηριότητες της εταιρείας σας. Γ.Σ.: Η εταιρεία Bluemec Hellas, δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη μητρική BLUEMEC ITALY, με σκοπό την ορθότερη λειτουργία του δικτύου της εταιρείας στον ελλαδικό χώρο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Διαθέτουμε στην αγορά το ΚΙΤ COSMOS που καλύπτεται από 3ετή εργοστασιακή εγγύηση.
Στης κεντρικές μας εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στη Γρ. Λαμπράκη 40, Νίκαια, πραγματοποιείται η εκπαίδευση των υποψηφίων συνεργατών που θα ενταχτούν στο δίκτυο.
Κάθε μέλος του δικτυού είναι άριστα εκπαιδευμένο και, μόνο όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος εκπαίδευσης του συνεργείου, αυτό γίνεται μέλος του BLUEMEC group.Στις εγκαταστάσεις μας πλην της εκπαίδευσης, γίνεται και εγκατάσταση του προϊόντος σε επιλεγμένο πελατολόγιο.
Το ΚΙΤ Cosmos, είναι κατάλληλο για κινητήρες μονού, πολλαπλού ψεκασμού, κινητήρες Valvetronic και στο εγγύς μέλλον θα εισάγουμε και το Κit για άμεσου ψεκασμού (FSI, TSI).

&&&& Α.Τ.: Πως διασφαλίζετε την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχεται;
Γ.Σ.: Πρώτα από όλα, το όνομα BLUEMEC είναι συνώνυμο της άριστης ποιότητας, όλοι οι τεχνικοί της εταιρείας έχουν μεγάλη πείρα και χρόνια προϋπηρεσίας στην αγορά του αυτοκινήτου και είναι εκπαιδευμένοι και πιστοποιημένοι στην Ιταλία από τη μητρική BLUEMEC. Επιπλέον, κάθε χρόνο πραγματοποιείται έρευνα ικανοποίησης πελατών από τη BLUEMEC ITALY στον ελλαδικό χώρο.
Επίσης, κάθε μέλος του δικτύου, ανεξάρτητα από την προϋπηρεσία που διαθέτει στο χώρο, παρακολουθεί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποιείται από την εταιρεία.Τέλος, η 3ετής γραπτή εγγύηση διασφαλίζει τους πελάτες μας για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Α.Τ.: Ποια τα οφέλη που μπορεί να έχει κάποιος με την εγκατάσταση του υγραερίου;
&&&& Γ.Σ.: Το σημαντικότερο όφελος που έχει κάποιος με την εγκατάσταση του υγραερίου είναι το 45% μειωμένο κόστος λειτουργίας του οχήματος.Ένα άλλο σημαντικό όφελος είναι η ομαλότερη λειτουργία του κινητήρα.

Α.Τ.: Ποιο το κόστος που πρέπει να καταβάλλει κάποιος που θέλει να κάνει το αυτοκίνητο του υγραεριοκίνητο; Υπάρχουν περιορισμοί όσον αφορά στην τοποθέτηση;
Γ.Σ.: Το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με τον κυλινδρισμό του οχήματος, τον αριθμό των κυλίνδρων και την παραγόμενη ιπποδύναμη. Η τιμή της εγκατάστασης ξεκινά από 800 με 900 Ευρώ και καταλήγει στα 1500 με 1800 Ευρώ σε μεγάλου κυβισμού και πολυ-κύλινδρους κινητήρες.
Περιορισμοί δεν υπάρχουν, στα βενζινοκίνητα οχήματα, αρκεί να ακολουθούνται οι αντίστοιχες προδιαγραφές σε σχέση με τον κυλινδρισμό του αυτοκινήτου.

&&&& Α.Τ.: Σε ποια σημεία οι καταναλωτές να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή;
Γ.Σ.: Πριν κάποιος προβεί στην εγκατάσταση υγραερίου στο όχημα του θα πρέπει να γνωρίζει τη μάρκα και χώρα προέλευσης του προϊόντος, και αν αυτό ταιριάζει στον τύπο του αυτοκινήτου που διαθέτει. Η εκπαίδευση και προϋπηρεσία του εγκαταστάτη παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρολό.
Ένα άλλο σημείο που θα πρέπει οι καταναλωτές να δείξουν προσοχή είναι τα διάφορα διαφημιστικά που αναφέρουν μόνο το τίτλο υγραεριοκίνηση.
Η υγραεριοκίνηση, δε σημαίνει τίποτε για την ποιότητα του προϊόντος, είναι όπως λέμε βενζινοκινητήρας ή πετρελαιοκινητήρας.
Σημαντικό είναι επίσης να αναφέρουμε πως ένα ΚΙΤ υγραερίου θα πρέπει να μπορεί να λειτουργήσει σε όλες τις στροφές του κινητήρα με υγραέριο, από το ρελαντί μέχρι και την τελική ταχύτητα του οχήματος.
Καλό θα ήταν να αναφέρουμε και για τις γενιές που διαφημίζονται, πως 5η γενιά δε σημαίνει πως είναι εξέλιξη της 4ης γενιάς, αλλά ότι απλά υπάρχουν τεχνολογικές διαφορές.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μας επισκεφτούν στα γραφεία μας, ενώ εναλλακτικά, μπορούν να μας επισκεφτούν στη 2η έκθεση Υγραεριοκίνησης που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο Περιστεριού στης 11- 13 Νοεμβρίου 2011.

Toyota
moto