Στο δρόμο, το Sharan εκπλήσσει ευχάριστα με την κορυφαία ποιότητα κύλισης που διαθέτει.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο δρόμο, το Sharan εκπλήσσει ευχάριστα με την κορυφαία ποιότητα κύλισης που διαθέτει.

Οικογενειακή «ευφορία» - Δοκιμάζουμε το νέο VW Sharan

(11/11/2011)

Το νέο μεγάλο πολυχρηστικό μοντέλο της VW, το Sharan προσφέρει ότι ακριβώς θέλει ένας οικογενειάρχης: άπλετους χώρους, πρακτικότητα, υψηλά επίπεδα ποιότητας και ασφάλειας και χαμηλά έξοδα.

Η 2η γενιά του Sharan παρουσιάζεται πλήρως εκσυγχρονισμένη και όπως και η προηγούμενη, απευθύνεται σε οικογένειες με αυξημένες μεταφορικές ανάγκες. Εξωτερικά, μοιάζει σαν ένα μεγαλύτερο Touran, ενώ οι διαστάσεις του είναι αυξημένες (μήκος: 4.854 χλστ., πλάτος: 1.904 χλστ., ύψος: 1.720 χλστ. και μεταξόνιο: 2.919 χλστ.).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Πολύ άνετο και ασφαλές στο δρόμο
Κινούμενο το καινούργιο Sharan προβάλλει ως κυριότερα χαρακτηριστικά του την άνεση, την υψηλή ποιότητα κύλισης και την ασφάλεια. Η ανάρτησή του απορροφά αποτελεσματικά τις ανωμαλίες των δρόμων και «κρατάει» το μεγάλου όγκου και βάρους αμάξωμα στο δρόμο παρουσιάζοντας ουδέτερη οδική συμπεριφορά, με τον οδηγό να λαμβάνει καλή αίσθηση από το τιμόνι και τα φρένα.

Ικανός ο κινητήρας
Ο μοναδικός κινητήρας με τον οποίο διατίθεται το Sharan στην Ελλάδα, ο 1,4 TSI BlueMotion Technology των 150 ίππων αποδεικνύεται ικανός για να κινήσει δίχως πρόβλημα το βάρους 1,7+ τόνων αμάξωμα του Sharan. Τo μοτέρ διακρίνεται για την ελαστικότητα και το τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές, την ομαλή και αθόρυβη λειτουργία του και τη σωστή συνεργασία του με το «μακρύ» 6τάχυτο κιβώτιο (διατίθεται και με 6τάχυτο DSG).

Εσωτερικό: ¶ρτιο ποιοτικά και εξαιρετικά πρακτικό και άνετο
Το εσωτερικό του νέου Sharan κερδίζει τις εντυπώσεις με την άρτια ποιότητά του. Τα μαλακά υλικά καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του ταμπλό που διακρίνεται και για το υψηλό επίπεδο συναρμολόγησης. Επίσης, πολύ καλή είναι η θέση οδήγησης και η εργονομία.
Οι συρόμενες πίσω πόρτες εξασφαλίζουν πολύ εύκολη πρόσβαση στη 2η σειρά με τα 3 ανεξάρτητα καθίσματα και τους… περίσσιους χώρους. Ακόμα και στην 3η σειρά θα βολευτούν 2 ενήλικες στα ισάριθμα καθίσματα χωρίς να νιώθουν στριμωγμένοι.
Ο χώρος αποσκευών με το πλήρως εκμεταλλεύσιμο σχήμα και το μεγάλο άνοιγμα έχει όγκο 300 λίτρων στην 7θέσια διάταξη και 885 λίτρων στην 5θέσια. Με την αναδίπλωση όλων των καθισμάτων μετατρέπεται σε έναν επίπεδο αποθηκευτικό χώρο 2.430 λίτρων.

&&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&&
Τεχνικά χαρακτηριστικά*
Κυβισμός (κ.εκ.)1.390
Ισχύς (ίπποι/σ.α.λ.)150/5.800
Ροπή (Nm/σ.α.λ.)240/1.750
0-100 χλμ./ώρα (δλ.)10,7
80-120 χλμ./ώρα με 5η (δλ.)13,5
Τελ.ταχύτητα (χλμ./ώρα)197
Κατανάλωση (λτ./100 χλμ.)7,2
Εκπομπές CO2 (γρ./χλμ.)167
Βάρος (κιλά)1.723
*Εργοστασιακές μετρήσεις


&&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&& &&&&
Εξοπλισμός
ESP
σ
Αερόσακοι
7
Ηλ. παράθυρα μπροστά
σ
Ηλ. παράθυρα πίσω
σ
Κεντρικό κλείδωμα
σ
Ηλεκτρικοί καθρέφτες
σ
Κλιματισμός
σ
Ηχοσύστημα
σ
Προβολείς ομίχλης
σ
Cruise control
σ
Ζάντες αλουμινίου
σ
Τιμή (ευρώ)27.430
ELASTIKA 2024
moto