H πολύ προηγμένη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας θα είναι και πάλι ένα από τα δυνατά σημεία της Mercedes E-Class.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H πολύ προηγμένη τεχνολογία άνεσης και ασφάλειας θα είναι και πάλι ένα από τα δυνατά σημεία της Mercedes E-Class.

Νέα Mercedes E-Class - H «E-κλεπτυσμένη»

(29/2/2012)

Η επόμενη γενιά της Mercedes-Benz E-Class εκτός από νέα στάνταρ σε θέματα τεχνολογίας και κορυφαίας ποιότητας θα διαθέτει και ιδιαίτερα ελκυστικό σχεδιασμό επηρεασμένη από το πρωτότυπο F800 Style.

Με μια ματιά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Με κομψή σχεδίαση
Τεχνολογία αιχμής και πολυτέλεια
Εξελιγμένα συστήματα &&&& infotainment
Παρουσίαση τέλη 2015

Οι εντολές που έχει στα χέρια ο αρχισχεδιαστής της Mercedes-Benz, Γκόρντεν Βάγκενερ είναι σαφείς: η επόμενη E-Class πρέπει να είναι τόσο ελκυστική, ώστε να προσελκύσει νέους πελάτες, αλλά και τόσο Mercedes, ώστε να διατηρήσει τους υπάρχοντες.

Με βάση το F800 Style
Από τα πρωτότυπα μοντέλα, που έχει κατά καιρούς παρουσιάσει κατά καιρούς η γερμανική φίρμα πολυτελών αυτοκίνητων, το F800 Style θα είναι αυτό που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την επερχόμενη γενιά των νέων Mercedes και φυσικά την επόμενη Ε-Class. Aυτό είναι έκδηλο από τις ηλεκτρονικά επεξεργασμένες κατασκοπευτικές εικόνες του συνεργάτη μας και που σε αποκλειστικότητα παρουσιάζουμε.Το μακρύ μεταξόνιο, οι κοντοί πρόβολοι και οι χυτές γραμμές είναι τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα Mercedes-Benz E-Class. Χαρακτηριστική είναι η οροφή, που στο πίσω μέρος της έχει κουπέ τελείωμα, ενώ αίσθηση προκαλούν τα πλευρικά νεύρα και τα οποία δίνουν την αίσθηση κίνησης στο αυτοκίνητο, ακόμα και αν είναι σταματημένο. Ιδιαίτερα δυναμικό είναι το εμπρός μέρος, με χαρακτηριστικά μεγάλες εισαγωγές αέρα, φώτα σε σχήμα φτερού και οριζόντια LED φώτα ημέρας στις άκρες του προφυλακτήρα. Οι λάτρεις του αστεριού θα συνεχίσουν να βλέπουν το δρόμο μέσα από αυτό, καθώς το κλασικό σήμα θα παραμείνει στο καπό – με εξαίρεση τις σπορ εκδόσεις, όπου μετακομίζει στη μάσκα. Μην περιμένετε φυσικά να δείτε τις πίσω συρόμενες πόρτες του πρωτότυπου F800 Style. Στη θέση τους υπάρχουν συμβατικές και οι οποίες θα δίνουν πρόσβαση στο πίσω κάθισμα με άπλετο χώρο για τα πόδια, αλλά και το κεφάλι παρά την κουπεδίζουσα οροφή.

Ωδή στην τεχνολογία
Θεωρείται δεδομένη η παρουσία στο εσωτερικό μιας εξελιγμένης μορφής του infotainment συστήματος COMAND. Αυτό θα διαθέτει λιγότερα κουμπιά και καλύτερη ενεργοποίηση με φωνή. Φυσικά όλα τα συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, που υπάρχουν στο σημερινό μοντέλο, θα μεταφερθούν στην νέα E-Class υποσχόμενα κορυφαία επίπεδα άνεσης και προστασίας. Από το πρωτότυπο F800 Style αναμένεται το εξελιγμένο Traffic Jam Assistant, που σε ταχύτητες μέχρι τα 40 km/h ελέγχει μόνο του το τιμόνι υπό συνθήκες, αλλά και το Pre-Safe 360ο , που ελέγχει όλο τον χώρο γύρω από το αυτοκίνητο για πιθανές συγκρούσεις και κάνει τις απαραίτητες ενέργειες σε επίπεδο παθητικής ασφάλειας.Κάτω από το καπό της επόμενης γενιάς της E-Class αναμένουμε τούρμπο κινητήρες άμεσου ψεκασμού 4 και 6κυλίνδρων βενζίνης και πετρελαίου. Έμφαση θα δώσει η εταιρεία και στις πλήρως υβριδικές εκδόσεις, ενώ στα πλάνα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχουν σχέδια για plug-in, αλλά και διευρυμένης αυτονομίας (αλά Opel Ampera) εκδόσεις!
NEO TRAFIC
skoda