Ψαλιδίζεται η διαφορά μεταξύ της Lotus και τις γρήγορες ομάδες της F1.

Ψαλιδίζεται η διαφορά μεταξύ της Lotus και τις γρήγορες ομάδες της F1.

Η Lotus… μπορεί!

(7/3/2012)

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του επικεφαλής της Lotus, Eric Boullier, η ομάδα του έχει δείξει μια πάρα πολύ θετική εικόνα στις δοκιμές, κάτι που σημαίνει ότι θα παλέψει σκληρά για βάθρο.

Η Lotus αυτή τη χρονιά φάνηκε πως μπορεί να παλέψει και να κατακτήσει μια καλύτερη θέση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Ο επικεφαλής της Lotus είναι πολύ ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του, ενώ δεν απογοητεύτηκε και δεν έχασε καθόλου την αντοχή του όταν κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών στη Jerez, ένα μονοθέσιο παρουσίασε κάποια προβλήματα στο σασί του. Μπορεί να καθυστέρησε λίγο το χρονοδιάγραμμα της ομάδας, παρόλαυτά με σκληρή δουλειά κατάφεραν να βρίσκεται η Ε20 στις τελευταίες δοκιμές της σεζόν, με τον Kimi Raikkonen να τερματίζει πρώτος την τελευταία μέρα στη Βαρκελώνη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Πιο συγκεκριμένα, ο Eric Boullier ανέφερε πως βρίσκονται πολύ κοντά στις δυνατές ομάδες (Red Bull και McLaren) και η διαφορά στο χρόνο έχει μειωθεί αρκετά με πέρυσι. Έτσι, φέτος, με αρκετή πίεση και σίγουρα λίγο τύχη η Ε20 θα ακολουθήσει τα… γρήγορα μονοθέσια απειλώντας ίσως και τη θέση τους.
Toyota
test center