To Ford Focus Electric αξίζει περίπου 29.900 ευρώ στην Αμερική και εφοδιάζεται με ένα ηλεκτροκινητήρα 145 ίππων.

To Ford Focus Electric αξίζει περίπου 29.900 ευρώ στην Αμερική και εφοδιάζεται με ένα ηλεκτροκινητήρα 145 ίππων.

To Ford Focus Electric στις ΗΠΑ

3.441 Επισκέψεις στο άρθρο (2/5/2012)

Πρόσφατα, η Ford ανακοίνωσε την έναρξη των πωλήσεων του νέου ηλεκτρικού Focus και θα ολοκληρωθούν έως τα τέλη του 2012 σε όλη την αμερικάνικη αγορά.

Το νέο Ford Focus Electic βρίσκεται στις εκθέσεις διανομέων της Καλιφόρνιας, της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ, ενώ το καλοκαίρι θα υπάρχει διαθεσιμότητα και σε άλλα 14 κράτη των Ηνωμένων Πολιτειών. Επίσης, θα υπάρξουν άλλες δύο φάσεις διαθεσιμότητας, παρόλαυτά μέχρι το τέλος του 2012 θα υπάρχει διατίθεται σε όλες τις Η.Π.Α.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Το νέο ηλεκτρικό όχημα της Ford θα φορτίζεται σε τουλάχιστον 2 σταθμούς, τα οποία ένα θα βρίσκεται στο πάρκινγκ του κατόχου και το άλλο στο τμήμα του σέρβις του εξουσιοδοτημένου καταστήματος Ford. Επίσης, υπάρχει συμφωνία πως όλες οι αντιπροσωπίες θα διαθέτουν και ένα Ford Focus Electric για επίδειξη προς το κοινό.

Να θυμίσουμε ότι το Ford Focus Electric αξίζει περίπου 29.900 ευρώ στην Αμερική και εφοδιάζεται με ένα ηλεκτροκινητήρα 145 ίππων, ο οποίος τροφοδοτείται από μια μπαταρία 23kWh λιθίου-ιόντων. Τέλος, το ηλεκτρικό μοντέλο φτάνει τη μέγιστη ταχύτητα των 136 χλμ./ώρα και η αυτονομία του αγγίζει τα 161 χλμ. με μία πλήρης φόρτιση.
Mercedes
moto